SWGoH: Најдобри модови за прва цел на извршителот

SWGoH - прв ред извршител

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра "Војна на ѕвездите Галакси на хероите" каде што ја земаме погледнете ги најдобрите модови за секој SWGoH карактер. Додека не тврдам дека ги имам сите одговори во оваа игра, го правам моето истражување и го користав секој збор што пишувам за опширно.

Прв нарачател - SWGoHПрвиот ред извршител, ставени на располагање рано за мене преку Програмата SWGoH GameChangers на EA, е најновото дополнување на фракцијата Прв цел, додавајќи ја способноста да ги отфрли фалсификаторите, да го отстрани Turn Meter додека го складира здравјето. Додека тој изгледа како убаво дополнување на Првиот ред, неговиот комплет изгледа одличноТериторија на битките на темната страна, ака царска одмазда. Го тестирав рано Херојски ААТ(Фаза 2), галактичка војна и арена арена во Gear 11, 7-ѕвезди и оттогаш го додадов во мојот Херојски Сит Раид Фаза 4 тимот што се користи по Нихилус е долу. Па, ајде да ги разгледаме најдобрите модови за Првиот поредок.

Главни модови Фокус:Брзината е секогаш секогаш најголем фокус во Star Wars Galaxy of Heroes, а Првиот поредок не е исклучок. Сепак неговата вредност ќе дојде во долги битки или битки со многу бранови на борбите (како територијални битки и рации), па одам со главниот фокус на Критичната шанса и здравје. Секој критичен удар од FOE го зголемува Max Health од 10% (редење), така што повисоката критична шанса и повисоки здравствени бројки ќе ги максимизираат неговите способности. Се разбира, ако го водите во тим предводен од Кло Рен Демаскиран, тој ќе добие 40% CC и 30 Speed ​​boost (со Зета).

Дополнителни области за фокусирање:Брзина, критична штета и прекршок. Преживувањето е веќе покриено со Здравјето погоре, и со голема критична шанса, со што се подигнува и неговото дело, како и зголемувањето на неговиот број на критична штета на 180% или повисоко, неговите напади ќе бидат уште помоќни. Се чини дека првобитниот извршител е дизајниран да се користи под водство на Kylo Ren Unmasked кое дава 25-40% CD (25% без Zeta, 40% со тоа), како и 25-30 Speed, па овие области на фокусирање ќе се подобри уште повеќе за да се направи поефикасно. Во тестовите под водство на KRU во HAAT, FOE можеше да погоди за 20k + на неговиот основен и 35k + за специјалниот напад. Покрај тоа, во моите херојски STR битки, FOE и zKylo Ren се лесно најстабилни на мојот тим, така што играњето до неговите сили е начин да се оди.Идеален мод подесување за SWGoH Прв ред извршител:

Првично тестирав 3 комплети на 2 Критични шанси модови за вкупно 6 CC модови со брзински секундарни и додека критичните хитови се распространети, балансирајќи ја потребната статистика погоре е мојата препорака. Имајте на ум дека триаголникот е оној кој можете да го тестирате со вашите модови врз основа на вашата секундарна статистика и достапност. Така, тука се најдобрите модови за првобитниот извршител во SWGoH:

  • Предавател (квадрат) - мод на критична штета со фокус на прекршок и секундарно фокусирање на брзина, здравје, критична шанса и прекршок
  • Приемник (стрелка) - критична шанса со брзина 30 - сите други добиени статистики се бонус (стекнување здравје, прекршок или критична шанса би било убаво додавање)
  • Процесор (дијамант) - мод на критична шанса со фокусирање на одбраната и секундарно фокусирање на брзината, здравјето, критичните шанси и моќноста
  • Holo-Array (Триаголник) - Критички штетен мод со + 36% критична штета или главен фокус на здравје - стекнување брзина, здравје, прекршок или критична шанса од секундарната статистика е важно
  • Data-Bus (Circle) - Можност за критична штета со фокусирање на здравјето и секундарниот фокус на брзина, здравје, прекршок и критични шанси
  • Мултиплексер (Плус) - Можност за критична штета со фокус на здравјето и секундарниот фокус на брзината, здравјето, навредата и критичните шанси

Забелешка: модификациите на предавателот, процесорот и податочната шина се многу почести. Ако можете да ги максимизирате статистиките од овие, користејќи MK V, Tier A мод кој е идеален.

Слики благодарение на SWGOH.gg

5 Коментари на "SWGoH: Најдобри модови за прва цел на извршител"

  1. Додека јас, секако, ја гледам вашата поента да ги ставам сите критични шанси, мислам дека има одредена вредност за да се користи барем еден здрав систем. FOX добива навреда еднаква на 5% од неговата максимална здравствена состојба, па голем број на здравствени проблеми ќе му помогне во целина. Исто така, неговата основна неговата загарантирана критична хит ако целта е дебафузирана (која Тимот на Првиот Ред може да направи прилично лесно).

  2. Криејтив комонс е всушност сосема безвреден, бидејќи го чуваш наситен со предност што гарантира критични удари. Најдобро е брзината и здравјето на секундарните здравствени и CD-сетови.

  3. Јас сум љубопитен за тоа зошто сте натрупување потенција на лик кој нема никакви дебагирање способности.

  4. Не разбирам. Зошто би отишле за критична шанса кога тој секогаш со КРУ е FOO кој му дава постојани предности? Одете за брзи или здравствени модови со преодни здравствени / брзински / критични оштетувања, со фокус на здравјето, прекршување на критична штета.

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени.


*


Оваа страница користи Akismet за намалување на спам. Научете како се обработува вашиот коментар.