SWGoH GameChangers: комплет за првите наредби. Откриј

SWGoH - прв ред извршител

Благодарение на SWGoH GameChangers програмата со EA & CG, Gaming-fans.com со задоволство го откри комплетот за најновиот додаток на Star Wars Galaxy of Heroes - Првиот поредок. Членот 8th од Првиот ред во SWGoH, Првиот поредок извршител карактеристики складирање Здравје, може да го отстрани Turn Meter и може да ги расцени buffs на непријателите. Комплет за прва цел извршителот е наведена подолу и не заборавајте да ја проверите работата на другиот SWGoH GameChangers за видеа и стратешка употреба на ФОЕ во играта.

TeeMinus24.com Star Wars Tees

Прв наредник

НАСТАПУВАЊЕ: Темно
Категории: Напаѓач, прв ред
Безмилосен прв напад напад кој извршува моќни напади

Основни: ПРЕСУДА
Зделка Физичко оштетување и добивка Здравје (30%) за 1 пресврт. Ако целта е дебагирана, овој напад е загарантиран како критичен погодок, а првобитниот извршител добива предност за претворањата на 2.

SWGoH - прв ред извршител

Специјален 1: СМРТ ЗА СМРТ
Зделка Физичко оштетување на целниот непријател, отстранете го 50% Свртете го метар, и отпуштете ги сите мешавини на нив. Ако овој напад го порази непријателот, Првиот ред извршител добива 80% Сврти метар и reflow на овој напад се ресетира. Во спротивно, тој добива 40% Turn Meter и + 20% Max Health (редење) додека не го порази непријателот. (Cooldown 3)

Единствено: ВКУПНО НАРАЧКА
Кога првобитниот извршител постигнува критичен удар, тој добива + 10% Max Health (редење) до крајот на средбата и сојузниците од првиот ред добиваат 10% Turn Meter. Првиот ред на извршителот има бонус прекршок еднаков на 5% од неговиот Макс здравство.

Гледајќи како да се користи FOE и mods, здравје, критична шанса, критична штета и моќ се држат како главни фокуси, од кои сите може да се максимизираат во вистинското поставување. Под водство на Кло Рен без олово, неговата моќ за напад изгледа, на хартија, како убав поттик за Првиот ред и способноста да се отфрли ќе биде прилично важна во Територија на битките на темната страна - Царска одмазда.

Биди прв да коментираш на "SWGoH GameChangers: комплет за прва цел на извршување открива"

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени.


*


Оваа страница користи Akismet за намалување на спам. Научете како се обработува вашиот коментар.