Соопштенија

Скотто и Gaming-fans.com се обединат за судбина 2 покриеност

Поздравувајќи ги гејмерите, сакам да го отворам ова соопштение со голема благодарност до сите на Gaming-fans.com за да дозволам да станам дел од оваа одлична веб-страница. Оваа најава значи дека можам да го споделам мојот ...

Прочитај повеќе

Нема слика

Gaming-fans.com и популарни SWGoH YouTuber Smithie D партнер

Gaming-fans.com со задоволство го објавува додавањето на нивниот последен медиумски партнер. Популарно YouTube Smithie D ги здружи силите со Gaming-fans.com за додадените видео содржини на Star Wars Galaxy of Heroes. Само кратко време по слично партнерство со ...


Нема слика

Gaming-fans.com додава медиумски партнер BoboRocket за SWGoH видео содржини

Gaming-fans.com со задоволство го најавува додавањето на новиот медиумски партнер. BoboRocket од денес е Денот на интернет ги здружи силите со Gaming-fans.com како прв медиумски партнер на сајтот обезбедување Star Wars Galaxy of Heroes ...