Хари Потер Визардс се обединуваат

Хари Потер Визардс се обединуваат

Niantic најавува Хари Потер: Визардс ја обедини мобилната игра која доаѓа во 2018

Niantic, мозокот зад Pokemon Go, го објави својот следен голем потфат во зголемени реалност мобилни игри ќе дојде во 2018 со титулата Хари Потер: Визардс се обедини. Еве еден поглед на нивното ослободување од нивните ...

Прочитај повеќе