Војна на ѕвездите фронтот

Star Wars Battlefront: директор на Кренич Водич

Режисер Кренич: Суров, но брилијантен Како директор на Напредно оружје за Империјалната војска, Орсон Кренич е опседната со завршувањето на долгоодложуваниот проект Смрт Стар. Суров, но брилијантен човек, Кренич ...

Прочитај повеќе

Војна на ѕвездите битката: Џин Ерсо Водич

Јин Ерсо: Непознат оперативен Поставувајќи зад карие минатото, давајќи им ги своите вештини на поголема кауза, Јин Ерсо е устремен, пркосен и нестрплив да ја доведе битката кон Империјата. Се користи за работа самостојно, ...


Војна на ѕвездите битката: Водич во Бош

Босск: Баунти Хантер Еден од најбогатите ловци на галаксијата на галаксијата, Босцот ги користел неговите природни инстинкти за лов на Трендосан, за да го фати својот плен. Bossk одговори на повикот на Дарт Вејдер да го фати Милениумскиот сокол по ...


Војна на ѕвездите битката: Вода за Чевбаца

Chewbacca: лојален пријател Легендарниот воикулер Вуки и ко-пилот на Хан Соло, на чело на Милениумскиот сокол, Чевака беше дел од основната група на бунтовници кои ја вратиле слободата на галаксијата. Познат по својот краток темперамент ...


Star Wars Battlefront: Водич за Денгар

Денгар: Сурова, но ефективна Сурова и несигурна, Денгар, сепак, беше ефикасен ловец на гласови. Додека некои ловци се гордеат со финеси и стил, Денгар претпочита огнена моќ и уништување. И покрај неговата извонредна изгледност и изнемоштеност, Денгар ...


Star Wars Battlefront: Ландо Карисиански Водич

Ландо Калрисян: Нечесниот. Коцкар. Подлец. Откако шверцер со мазни зборови зборуваше, Ландо Калисијан се смени од брзачот кој брзо се збогуваше со несебичниот лидер во борбата против Империјата. Од авантури со екипажот на Дух на бунтовниците до ...Војна на ѕвездите битката: Ниен Nunb Водич & Витрина

Ниен Нунб: дилер на оружените оружја, Ниен Нун, го придружуваше Ландо Карисиан, ко-пилот на Милениумскиот сокол за време на битката кај Ендор. Тој зборуваше на течноста, болката на јазикот на Sullustans. Преглед Ниен Nunb е дефанзивна, ...


Star Wars Battlefront: Боба Фет Водич и Витрина

Боба Фет: Летален Хантер на Баунти Со неговиот мандалорски оружје, смртоносно оружје и тивко однесување, Боба Фет беше еден од најбогатите ловци на распродажбата во галаксијата. Генетски клон на неговиот "татко", наградата ...


Star Wars Battlefront: Принцеза Леја Водич и Витрина

Принцезата Леја Органа: Родена лидерска принцеза Леја Органа беше еден од најголемите лидери на Бунтовничката алијанса, бестрашен на бојното поле и посветен на ставање крај на тиранијата на Империјата. Ќерката на Падме Амидала и ...