Арена на војни на војни

Арена на војни на војни

SWFA: Најдобра палуба и податоци картички за Денгар

Денгарската стратегија на Guild Guild Повеќето ќе имаат тенденција да се согласат дека додека Netmarble не го имплементира системот за перка и податоци во силата на Арената, некои херои биле оставени зад колку што е нивниот комплет и потенцијално нивниот ...

Прочитај повеќе

Арена на војни на војни

SWFA: Хан Соло игра видео

Повелилно, најголемата ѕвезда на оригиналната трилогија на "Војна на ѕвездите", Хан Соло е еден од легендарните лидери во арената на "Војна на ѕвездите". Заедно со неговиот соодветен уникатен партнер за картички Chewbacca, рудниците за патување на Хан можат да ...


Арена на војни на војни

SWFA: Езра Бриџер игра видео

Тинејџер чувствителен на сила, кој е пронајден на Lothal на почетокот на серијата Востаници на војни на Војна на ѕвездите, Езра Бриџер е еден од легендарните лидери во картата во Арена на војни на војни. Заедно со неговата единствена картичка ...Арена на војни на војни

SWFA: Реј игра видео

Star of the Force Awakens и The Last Jedi, Реј е силен чувствителен женски олово кој станува херој на отпорот и е еден од неколкуте ликови вклучени како легендарни лидерски ликови во Војна на ѕвездите ...


Арена на војни на војни

SWFA: Форс Арена Ажурирање доаѓаат - Дали Кеноби и Дуку ќе бидат следните Додатоци?

Arena Arena Force Arena објави дека новото ажурирање треба да биде тука наскоро, и тие ја задеваат заедницата со анкета за да видат кој мислиме дека ќе бидат најновите дополнувања ...


Арена на војни на војни

SWFA: Генералниот Hux игра видео

Генерал Армитиџ Хукс, Висока команда на Првиот ред и роден во Аркантис, е еден од неколкуте карактери вклучени како легендарни лидерски лидер во Арената на војни на војни. Син на царскиот командант Брендол Хукс, ...


Арена на војни на војни

SWFA: Боба Фет игра видео

Еден од најпознатите ликови од оригиналната сага за Војна на ѕвездите, Баунти Хантер Боба Фет е еден од ретките со своја своја легендарна картичка SWFA. Заедно со неговата единствена картичка Славе ...


Арена на војни на војни

SWFA: Jyn Erso игра видео

Неподготвен член на бунтот против Империјата чија приказна е раскажана во "Нечесните еден: приказна за војни за војни", Jyn Erso е прикажана во Арена на војни на ѕвезди со легендарна лидерска карта. Спарен ...


Арена на војни на војни

SWFA: Принцеза Леја игра видео

Принцезата Леја, една од најпознатите иконични женски ликови во историјата на кинематографијата, е една од неколкуте ликови вклучени како легендарна лидерка во арената на Star Wars Force Arena. Усвоената принцеза на Алдераан, Леја Органа ...