Војна на ѕвездите Галакси на херои

SWGoH Jedi Најт Реван

SWGoH GameChangers: Jedi Knight Revan Детали и комплет за откривање

Џедај Најт Реван НАСТАВУВАЊЕ: светлина КАТЕГОРИИ: једи, стара република, нападник Либерален лидер на џидиите кој ја контролира битката со широк мешавина на моќни способности. СПОСОБНОСТИ: Основни: ФЕРОКЦИОНИ ПОДАТОЦИ Финален текст: зделка Посебна штета на целта ...

Прочитај повеќе

SWGoH: Реван и КотОР

SWGoH: Другата страна на дебатата Реван

Авторот на оваа статија е многу искусен играч кој е со играта речиси од датумот на лансирање, и го видел најдоброто и најлошото од она што Галакси на хероите треба да го направи ...


SWGoH: Реван и КотОР

SWGoH: корпоративна миопија го затемнува Реван

~ op-ed од Kaitco Само пред некој ден бев блажен жалење на фактот дека мојата Арена стана доста преполн со тимови тимови, и јас се прашував што може да биде зад аголот што ...


SWGoH: Реван и КотОР

SWGoH: Jedi Knight Revan Детали за настанот Објавен

"Античко патување на откуп" е насловот на пост на ЕА.com за настанот кој ќе го донесе Џедај Најт Реван во "Војна на ѕвездите" Галакси на херои. Со агресивен почетен датум на октомври 18th ...


T3-M4 - SWGoH & KOTOR

SWGoH: Најдобри модови за T3-M4

Добредојдовте во T3-M4 мод водичот - најновиот напис во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој SWGoH лик. Додека јас не ...SWGoH - Chewbacca

SWGoH: Еден познат Вуки - Chewbacca настан во живо Блог

Првиот Легендарниот настан во "Војна на ѕвездите" Галакси на херои за 2018 е конечно врз нас, бидејќи еден познат Вуки ќе им даде на играчите шанса да го откријат Бунтовничката Чевбака. Првиот Легендарниот настан во SWGoH ...


SWGoH - Chewbacca

SWGoH: Најдобри модови за Chewbacca

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...


IG-2000 - SWGoH

SWGoH GameChangers: IG-2000 Бродскиот комплет открива

"Војна на ѕвездите" Галакси на хероите продолжува да додава повеќе содржини во бродовите со неодамнешните дополнувања на "Боцот заби на песната" и "Ксанаду крвта на Кад Бане". Денес, како дел од програмата SWGoH GameChangers преку ЕА ...


Мисија Вао - SWGoH

SWGoH: Најдобри модови за мисијата Вао

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...