Вести од заедницата


Mods - SWGoH

SWGoH GameChangers: Нови карактери KOTOR, Mod алатки за управување кои доаѓаат во Star Wars Galaxy of Heroes

Две работи кои заедницата "Галакси на героите" на "Војна на ѕвездите" ги нагласи, подобрување на фракцијата на џидиите и подобри алатки и опции за управување со Mod доаѓаат во SWGoH. Додека еден е индиректен одговор ...


Војна на ѕвездите Галакси на херои

SWGoH GameChangers: Откриена карактеристика за дневни најави на јули

Месец јуни е речиси комплетен и додека Соло: приказна за војни за војни не е впечатлива во благајната, јас, за еден, чувствувам дека е многу подобро од The ​​Last Jedi. Додека Војна на ѕвездите ...


SWGoH

SWGoH GameChangers: Млад Ландо, L3-37 и Лендо Милениум Сокол да се приклучат на Галаксија на хероите

Волшебните војни Галакси на хероите продолжуваат да ја играат новата содржина што ја дава Соло: приказна за војни војни со два нови ликови и нов брод. Комплетите за младиот Ландо Карисијан, L3-37 и Ландо ...


Реј Џеди обука - SWGoH

SWGoH: Патување на херојот на Реј да се врати јуни 14th

Ажурирано на 1: 59 pm ET: Гласини беа изобили ова утро во заедницата на галаксите на војни на ѕвездите, а најновите доаѓаат од податоци, според @SWGOHevents на Твитер. На сметката беше известување дека ...


SWGoH

SWGoH: објавен календарот на настаните од јуни

Меморијалниот викенд е во полн замав и премиерот на Соло: приказна за војни војни се чини дека е успешна додека добива некои многу добри критики. Додека Star Wars Galaxy of Heroes беше зафатен со ...


SWGoH

SWGoH: Game Update додава Wicket, Mother Talzin, FOE и повеќе до FTP статус

РЕАЛБИНСКА РАБОТА НА РАДИЈАТА Наградите на Сит Триумвират Раид се ребалансирани. Краток преглед на ребалансот на наградата може да се најде во овој пост: Dev Blog - Сит Триумвират Раид Награди - 4 / 2 / 18 ЗАБЕЛЕШКА: Со ...


Реј Џеди обука - SWGoH

SWGoH: настаните на BB-8 & Rey (Џеди тренинг) ќе се вратат во Галаксија на хероите

Во изненадувачки потег, двајца од најдобрите ликови во Star Wars Galaxy of Heroes треба да бидат достапни во играта подоцна оваа недела. Објавено е на EA SWGoH форумите што ...


SWGoH - Дарт Сион против Виза Мар

SWGoH GameChangers: Војна на ѕвездите од старата република 2 ќе нападне SWGoH

Со денови, заедницата Галакси на херои на ѕвездите има потреба да знае што се случува зад сцената со иднината на SWGoH. Беше познато дека неколку GameChangers беа пренесени ...


SWGoH игра менува

SWGoH GameChangers: EA / CG Студио патување во живо Блог

Gaming-fans.com Директор на содржина LJ е еден од неколкуте SWGoH GameChangers кои ќе го направат патувањето оваа недела во EA Capital Games Studio во Сакраменто, Калифорнија. Среда започнува со работа со ...