Флеш настани

SWGoH

SWGoH Community News - август 1, 2017

Тоа е август и месецот пука со настани за враќање речиси секоја недела во текот на месецот! Флеш настани за август Проблеми на Лука Скајвукер на настаните на Tatooine Флеш се враќаат на секои три дена во текот ...

Прочитај повеќе

Лого на навивачите на игри

SWGoH Community News - јули 26, 2017

Евокс Влезни! Развивачите на SWGoH навестија нова ажурирање и најновите карактери кои доаѓаа подоцна оваа недела. Ewok забава продолжува Нашето забавно битка со и против нашите најсреќни пријатели продолжува низ остатокот ...Нема слика

SWGOH: Потврден Големиот адмирал Траун?

Најновите ажурирања на "Волшебните војни Галакси на хероите" се фокусираат околу омилениот карактер на публиката и како ќе можеме да го отклучиме овој нов toon. По ажурирањето од минатата ноќ и непосредната способност да ...