Треба ли да купувам

SWGoH: Треба ли да ги купам воените клонови: ловци (Embo и Cad Bane)

Следниот во нашата SWGoH треба да купи серија е преглед на клон војни: ловци пакети. Постојат два пакети достапни; еден за Ембо и еден за Кад Бане. Ембо клон војни: ...

Прочитај повеќе

SWGoH: Треба ли да ги купам пакетите на Hunter Bounty

Нашите SWGoH треба да купат серија продолжува со преглед на Bounty Хантер пакети кои функција Боба Fett, Dengar, IG-88, и Greedo. Секој од пакетите е $ 14.99 USD секој и нуди 50 карактер ...


SWGoH: Треба ли да го купам Соло Крајниот пакет?

Нашите SWGoH треба да купат серија продолжува со преглед на Solo Ultimate Bundle. Соло: приказна за војни војни ги претстави новите ликови на 6 во играта. Пет од шестемина имаат одлична синергија под ...


SWGoH: Треба ли да го купам Галактичкиот мародерски пакет и пакет?

Нашите SWGoH треба да купите серија продолжува со преглед на Галактички Мародер пакет и пакет. Соло: Приказната за војни војни пристигна и носи со себе неколку нови ликови во SWGoH. Еден од…


SWGoH: Треба ли да ги купам боите на Сит и изгубените чирак и пакети?

Нашите SWGoH треба да купат серија продолжува со преглед на Сит болка и изгубени чирак Пакети и пакети. Сит Триумвират Раид пристигна и носи со себе множество нови ликови ...


SWGoH: Треба ли да купувам Trayus Academy Bundle?

Нашите SWGoH треба да купите серија продолжува со преглед на Trayus академија Бовча. Со доаѓањето на Sith Triumvirate Raid доаѓа начин за играчите да ги надминат своите напори за земјоделство ...


Треба ли да купам издржливост, почеток еден, или пакети на извршители?

Нашата SWGoH треба да купам серија продолжува со преглед на пакетот за почеток на издржливост, Home One Power Up Bundle и Executrix Power Up Bundle. Кога играчите прво ќе го достигнат нивото 60, бродовите ...SWGoH: Треба ли да го купам Фениксскиот сквадрон Ultimate Bundles?

Најдоцна во нашата SWGoH треба да купи серија се фокусира на Phoenix Ultimate Bundle и поединечни карактерни пакети. Како што навести во изминатите недели, Големиот адмирал Траун се врати во својот Уметник ...


SWGoH: Треба ли да ги купите пакетите за капитални бродови?

Неколку важни промени на бродот и додатоци беа објавени неодамна - првите места на 20 во арената на бродот ќе добијат кристална награда, сега главните бродови 7 * се достапни, а нов главен брод ќе ...