Карактери на SWGOH

Мисија Вао - SWGoH

SWGoH: Најдобри модови за мисијата Вао

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...

Прочитај повеќе

SWGoH - Chewbacca

SWGoH GameChangers: Chewbacca комплет Откриени

Претходно оваа недела беше најавено дека обичниот Вуки Чевбака требаше да се приклучи на "Галакси на хероите" на "Војната на ѕвездите", а како дел од програмата GameChangers, ние сме задоволни да го откриеме комплетот на Chewie. А ...


SWGoH - Zaalbar - KOTOR

SWGoH: Најдобри модови за Заалбар

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...


SWGoH - Scoundrels & Bounty Hunters

SWGoH: Најдобри модови за Embo

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...


Војна на ѕвездите Галакси на херои

SWGoH: Бунтовничката Chewbacca подготвена да се приклучи на Галаксија на хероите

Додека деталите не се сосема јасни, потврдено е од ЕА / ЦГ дека Бунтовничката Чеббака ќе се приклучи на Galaxy of Heroes во блиска иднина. Во загатката закачка од страна на ЦГ минатата недела ...


SWGoH - Џанго Фет

SWGoH: Најдобри модови за Џанго Фет

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...


SWGoH - Scoundrels & Bounty Hunters

SWGoH: Најдобри модови за Вендор Чевака

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови SWGoH карактери. Додека не тврдам дека ги имам сите одговори ...


SWGoH - Империски војници w / Range Trooper

SWGoH: Најдобри модови за младиот Lando Calrissian

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...


Smithie D SWGoH - Херојски Стр

SWGoH: Marquee Jango! Легендарниот Падме? Војна на ѕвездите Галакси на хероите Ажурирање и шпекулации

Долгогодишната "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите YouTuber Смити D се враќа со своето најново видео каде што гледа на најновиот лик воведен - Џанго Фет - и се дискутира за фактот дека Џанго Фет е ...


SWGoH - Џанго Фет

SWGoH GameChangers: Џанго Фет Поставете (конечно) да се приклучите на Галакси на херои и повеќе

Иако ова не е кршење вести сега, откако серија на teasers во текот на викендот украл многу гром на најавата SWGoH GameChangers, тоа е потврдено дека Џанго Фет ќе биде следниот ...