Предлог за реден број

SWGoH Нов предлог за знаци: Бунтовник Чевбака

Добар карактер во раната игра на "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите е (Клон војни) Chewbacca. Првиот поглед многумина во SWGoH добиваат таинствен резервоар во играта, Chewbacca е лик што ...

Прочитај повеќе

Предлог за редица на карактер SWGoH: (Raid) Хан Соло

Еден карактер, кој беше жешка стока, се претвори во нешто подоцна во Star Wars Galaxy of Heroes е Хан Соло. Првиот toon со две верзии во играта, заедно со Stormtrooper Хан, ...


Нема слика

SWGoH Нов предлог за карактер и преработка на бунтовници: Кауција Органа, Мон Мотма, Капетан Антилес (табла на Алијанс Троер)

Следниве се некои нови бунтовнички карактери за да додадете на крајот на играта. Знам дека имаме многу сега, но овие омилени фанови за иднината би било убаво да се има - особено за ...


Нема слика

Предлог за нацрт на карактер на SWGoH: Генерален Гривус

Генерален терорист Темната страна, командант на флота, дроид, напаѓач Бесен асоцијат (основен): четири пати се мачи физичко оштетување на целниот непријател. Посети по првиот не може да се додели Grievous бонус пресврт метар. Тешки рани (cooldown 3): нанесување лекување ...