Нов предлог за знаци

SWGoH

SWGoH Нов предлог за знаци: Капитал Брод Химера

Chimaera - комплетно издание Темна страна, Империја, Седма флота, Капетански брод Потребна: ГРАНД АДМИРАЛ ТРЕТА Беспрекорно насочени системи (Основни): Затвори физичко оштетување на целниот непријател и сите цели заклучени непријатели. Потоа, отстрани го 10%% ...

Прочитај повеќе

SWGoH Scout Trooper

SWGoH Нов предлог за ликови: Извиднички војник

Опис: Анти-Бунтовничката империја поддржува со скришум и критички хит синергии. Фракции: Темна страна, Империја, Империјален војник, Поддршка Императорска прецизност (основна): Се справи со посебна штета на целниот непријател и нанеси издржливост и навреда до крајот ...


Нема слика

SWGoH Нов предлог за симболи: Извиднички Тропач, Сандтропер и AT-ST возач

SCOUT TROOPER Следново е од Wookieepedia: "Претходен од клон извидничките војници на Галактичката република, разузнавачките војници обезбедија одличен оган од голем дострел за своите колеги-штурмови. Извидничките војници особено го штитат планетарниот штит SLD-26 ...


Нема слика

SWGoH Нов предлог за знаци: Шаак Ти

SHAAK TI Следново е од Starwars.com/Databank: "Мудриот и пациент-господин Једидиј, Тогрута (како Ашока Тано) Шаак Ти се бореше во битката кај Геонозијата и ја надгледуваше обуката на катотеките на Клони на Камино ....


Нема слика

SWGoH Нов предлог за знаци: Gungans

Со новата ознака на Галактичка република, а можеби и со идните ликови од "Набу" (од Padme Amidala / Naboo post), се надевам дека на крајот би можеле да пуштат таг "Gungan" со Gungans, сите ние сме мрази - мислам љубов. Јас ...


Нема слика

SWGoH Нов предлог за знаци: C-3PO

C-3PO светлосна страна, дроид, галактичка република, бунтовничка, отпорност, поддршка Основни: Мој колега R2D2 Повикај сојузник R2D2 да го нападне целниот непријател со 80% шанса да ја нанесе Defence Down за 2. Ако R2D2 има ...


Нема слика

SWGoH Нов предлог за карактер и преработка на бунтовници: Кауција Органа, Мон Мотма, Капетан Антилес (табла на Алијанс Троер)

Следниве се некои нови бунтовнички карактери за да додадете на крајот на играта. Знам дека имаме многу сега, но овие омилени фанови за иднината би било убаво да се има - особено за ...


Нема слика

SWGoH нов предлог за знаци: Фракција Набу (Падме Амидала)

* Следниве е долг и детален пост за 6 "Галактичка Република / Набу" фракција карактер предлози. Исто така, забележете дека ги споменувам C-3PO и фракциите Gungan во ова, кои ќе бидат објавени наскоро. PADME AMIDALA Padme ...


Нема слика

SWGoH Нов предлог за знаци: Мајка Талзин

Потенцијалното идно ослободување на Мајка Талзин навистина може да помогне во очајната фракција Нојтерстер во "Галакси на хероите" од Војна на ѕвездите. Еве ги моите идеи за тоа како таа може да придонесе и ве молам да ми кажете ...


Нема слика

SWGoH Нов предлог за знаци: Bossk

Јас сум возбуден поради овој лик! Бош е многу потребен во оваа игра и навистина треба да го додаде тимот на Баунти Хантер - особено со способноста на Џанго Фет или Боба Фет Лидерство. Проверете ...