SWGOH - картички со податоци

Пакет за враќање на шверцерот - SWGoH

SWGoH: Треба ли да купам пакетот за враќање на шверцерот?

Најновиот додаток на "Треба ли да Купи SWGoH серија доаѓа во форма на две нови toons - ветеранот шверцер Хан Соло и ветеранот шверцер Chewbacca. Со додавањето на овој импресивен дуо, ЕА додаде ...

Прочитај повеќе

Wicket - Пакет за зачувување на шуми - SWGoH

SWGoH: Треба ли да купам пакет за зачувување на шуми?

Еден од нашите омилени статии за членовите тука на Gaming-fans.com е "Треба да купувам" SWGoH серија статии каде што сме разгледале сè од контроверзните Citadel пакети до последните Mod Set пакети сите ...


Нема слика

SWGoH: Треба ли да го купам заедно со Духот и Фантом II пакети?

Најновите снопови понудени од страна на ЕА и Капитал игри во популарната ѕвезда "Галакси на героите" на "Војната на војни" се пакетите на "Побуни заедно" и "Фантом II". Се проценува на секој 9.99, и двете нудат 25 фрагменти од ...Нема слика

SWGoH: Треба ли да го купам Господарот на гладскиот пакет?

Додека Дарт Нихилус се приклучи на универзумот "Галакси на ѕвездите" на ѕвездите денес, големото прашање за guppies, делфини и китови е "колку брзо можам да ги добијам овие нови круни на ѕвездите 7?" ... Значи ...


Нема слика

SWGoH: Треба ли да го купам цитаделата?

Последната парична помош од Star Wars Galaxy of Heroes од EA и Capital Games се нарекува Цитаделата. Одликувајќи се со шанса да добиете парчиња од Rogue One Characters директор Кренич и Смртта на смртта ова ...


Нема слика

SWGoH: Треба ли да го купам Rogue One (Movie Premier) пакетот?

Најновиот предмет достапен во "Волшебните војни на картичките на хероите" е новиот Rogue One Pack, достапен за време на викендот на премиерот на Rogue One. За само кристали на 1,199, ти ...


Нема слика

SWGOH: Треба ли да го купам одбројувањето до Нечесниот пакет?

Кога се разбудив ова утро и се најавував на Star Wars Galaxy of Heroes, најновиот обид да си го цица моите кристали (и во основа моите пари) беше "Одбројувањето до Нечесниот Еден Пак" сега ...