SWGOH - GameChangers


IG-2000 - SWGoH

SWGoH GameChangers: IG-2000 Бродскиот комплет открива

"Војна на ѕвездите" Галакси на хероите продолжува да додава повеќе содржини во бродовите со неодамнешните дополнувања на "Боцот заби на песната" и "Ксанаду крвта на Кад Бане". Денес, како дел од програмата SWGoH GameChangers преку ЕА ...


SWGoH - Chewbacca

SWGoH GameChangers: Chewbacca комплет Откриени

Претходно оваа недела беше најавено дека обичниот Вуки Чевбака требаше да се приклучи на "Галакси на хероите" на "Војната на ѕвездите", а како дел од програмата GameChangers, ние сме задоволни да го откриеме комплетот на Chewie. А ...


Војна на ѕвездите Галакси на херои

SWGoH: Бунтовничката Chewbacca подготвена да се приклучи на Галаксија на хероите

Додека деталите не се сосема јасни, потврдено е од ЕА / ЦГ дека Бунтовничката Чеббака ќе се приклучи на Galaxy of Heroes во блиска иднина. Во загатката закачка од страна на ЦГ минатата недела ...


Smithie D SWGoH - Херојски Стр

SWGoH: Marquee Jango! Легендарниот Падме? Војна на ѕвездите Галакси на хероите Ажурирање и шпекулации

Долгогодишната "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите YouTuber Смити D се враќа со своето најново видео каде што гледа на најновиот лик воведен - Џанго Фет - и се дискутира за фактот дека Џанго Фет е ...


SWGoH - Џанго Фет

SWGoH GameChangers: Џанго Фет Поставете (конечно) да се приклучите на Галакси на херои и повеќе

Иако ова не е кршење вести сега, откако серија на teasers во текот на викендот украл многу гром на најавата SWGoH GameChangers, тоа е потврдено дека Џанго Фет ќе биде следниот ...


Нема слика

SWGoH: Топ 5 Повеќето подобрени резервоари Пост модови 2.0

SWGoH GameChangers Warrior и AhnaldT101 тим за да ги наброите Топ 5 Најсодржајниот подобрените резервоари Post Mods 2.0. Кликни тука за да ја видите листата на Воин за да дознаете повеќе!


HSTR - Аура Синг - p3

SWGoH: Поблизок Погледнете го тимот на Аура Синг Баунти Хантер за Фаза 3 од Рак на Сит Триумвират

Кога Sith Triumvirate Raid за првпат беше пуштен на слобода, тимот наречен "Chex Mix" брзо стана пренесен во Phase 3 од неверојатно тешкиот режим на игра. Тимот Chex Mix стана толку важен што играчите ...


SWGoH - Bossk - Забава на песната

SWGoH GameChangers: Бродот "Бос" ќе го вклучи забот на песната за да се приклучи на Галаксија на хероите - открива комплет

Како дел од SWGoH GameChangers програмата, Gaming-fans.com со задоволство објавува дека Bossky Ship of the Tooth's Tooth е поставен да се приклучи на светот на Star Wars Galaxy of Heroes. Ајде да ги разгледаме ...


SWGoH Bounty Hunters

SWGoH GameChangers: Каде Бане е поставен за да добие Rework - нов комплет за откривање

Како дел од програмата SWGoH GameChangers, Gaming-fans.com со задоволство објавува дека ерата на Клоновите војни Bounty Hunter Cad Bane е поставена за преработка во Star Wars Galaxy of Heroes. А Дурос машки Баунти Хантер, ...