СВГОХ - Ранкор Раид

Нов член за SWGoH 101: Солирање на херојски ранкорни напади

Gaming-fans.com со задоволство го најавува додавањето на нашиот најнов водич за игри: SWGoH 101: Soloing Heroic Pit Raid (Rancor). Овој водич го додава нашиот тековен референтен портал за Galaxy of Heroes, SWGoH 101, кој го зема ...

Прочитај повеќе


SWGoH - командант Лук vs Ренкор

SWGoH: командант Лука е тука и веќе соло е херојски ранкер

Командантот Лук Скајукер се приклучи на "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите претходно утро и извештаи за него се појавува во арената "Арена" (фото, десно) и правење бранови во рациите веќе се појавија пред 9 ...


SWGoH еснафи

SWGoH 101: еснафи, размена на еснаф, продавница за еснаф и еснаф

Еснафи. Еден од најинтересните делови на "Галакси на хероите" на "Војна на ѕвездите". (Се надевам) членовите на 50 сите доаѓаат заедно како тим за да се заврши мисијата, или Рација во тековната верзија на SWGoH ....


Нема слика

Како да се задржи SWGoH забава

Welcome Holotable Hecklers. Ако вашиот еснаф е на врвот на Ниво 85 и има херојски AAT направено за еден час можеби ќе се бори да се одржи интерес во Star Wars Galaxy of Heroes додека ...


Нема слика

SWGoH: The Pit - Зголемување на рацијата без зет

Gaming-fans.com медиумски партнер и популарниот YouTuber Smithie D разгледува како да го зголемите вашиот резултат во The Pit - The Rancor Raid - без употреба на Zeta материјал. Проверете ги најновите Star Wars ...