SWGOH - резервоар Takedown Raid

SWGoH

SWGoH: Како да соло фаза на Nukin 1 HAAT на авто во само 5 минути

Брзо растечки ѕвездени војни Галакси на херои YouTuber Нукин ни го донесува своето најново SWGoH видео - како да соло фаза 1 од херојски танк Takedown Raid (HAAT) на авто. Да - на авто. Нукин ...

Прочитај повеќе

SWGoH - Dathcha Jawa

SWGoH: Најдобри модови за Датча

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...


SWGoH еснафи

SWGoH 101: еснафи, размена на еснаф, продавница за еснаф и еснаф

Еснафи. Еден од најинтересните делови на "Галакси на хероите" на "Војна на ѕвездите". (Се надевам) членовите на 50 сите доаѓаат заедно како тим за да се заврши мисијата, или Рација во тековната верзија на SWGoH ....


SWGoH Leia

SWGoH: Најдобри модови за принцезата Леја

Принцеза. Сенатор. Општо. Мајка. Родена е за време на основањето на Империјата, Лија Органа ги исполни сите овие улоги и повеќе во својата долга борба против тиранијата и спротивставеноста. Во SW: GoH, Leia продолжува да се вклопува убаво во ...


Нема слика

SWGoH: Најдобри модови за IG-88

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам дека ги има сите ...


Нема слика

SWGoH: HAAT фаза 4 - Како да го зголемите вашиот резултат!

Нашиот медиумски партнер, популарниот YouTuber Smithie D, разгледува како можете да го зголемите вашиот резултат во Phase 4 од Raid Tank Takedown Raid (aka AAT). Проверете го тоа со кликнување на графиката подолу и проверете ...


Нема слика

Војна на ѕвездите Галактички херои: ХААТА фаза 3 - Над 2.5 милион штета

Нашиот медиумски партнер, популарниот YouTuber Smithie D, го разгледува најновиот тим за да се подигнат големи броеви во херојскиот резервоар Takedown Raid (ака HAAT). Видеото денес се фокусира на фазата 3 на херојскиот AAT ...


Нема слика

SWGoH: Целосна Зета Прва Ред Херојски резервоар за отстранување на фаза 2

Најновото видео од медиумскиот партнер Gaming-fans.com, Смити Д, го разгледува тимот од првиот ред кој се бори против Фазата 2 на херојскиот ААТ во "Галакси на ѕвездите". Тимот ги вклучува сите четири можни ...


Нема слика

SWGoH: Дали мојот еснаф е подготвен за херојскиот AAT (HAAT)?

Неодамна, објавив статија наречена "Дали сум доволно силна за херојскиот ААТ (HAAT)?" Во него, се осврнав на неколку области кои ми се важни за успехот на индивидуалниот играч HAAT. Денес, ние го гледаме еснафот ...


Нема слика

SWGoH Херојски AAT Фаза 4 Над 10% F2P Тим Со Бариса Зета

Ние се погледне назад во некои од медиумите партнер Смити Д 's најдобрите ЈуТјуб видеа за Star Wars Галакси на хероите со поглед на овој слободен-да-игра (FTP) Barriss Offee Зета тим постигнувајќи над 10% ...