SWGOH - територии битки

Полковник Старк - SWGoH

SWGoH: Најдобри модови за полковникот Старк

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Денешното нанесување е едно од ...

Прочитај повеќе

SWGoH - Империјална сонди дроид

SWGoH: Најдобри модели за императорски сонди дроид

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам ...


SWGoH - Нукин

SWGoH: Кој е најдобриот водач на Сит во битките на територијата на темната страна?

Кој е најдобриот водач на Сит во борбите за територија на темната страна (империјална одмазда)? Војна на ѕвездите Галаксија на хероите GameChanger Nukin ги разгледува најдобрите лидери на Sith Dark Side во играта и ...


SWGoH

Територија битки: Водич за Темната страна Хотот - Империјална одмазда

Задебелен пред неколку месеци, сега конечно е тука - Темната страна верзија на територија битката на планетата Хот, наречена Империјална одмазда. Следново е содржина јавно објавена во различни форуми што ние ...


ROLO - SWGoH

SWGoH: Најдобри модови за офицер за бунтовници Leia Organa (ROLO)

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...


SWGoH - Територијални битки - Водови

Фино подесување SWGoH: Том 6 - територија битки

Добредојдовте во Fine Tuning SWGOH. Значи, јас сум отсутен некое време со овој напис, вистината е дека се чувствував изгорена, а причината за таа изгорена е Територија битки ....


Војна на ѕвездите Галакси на херои

SWGoH: Што да очекуваме во новата Dark Side фокусирана територија битки

Дозволете ми да ја стартувам оваа статија со тоа што велам дека не знам ништо повеќе од остатокот од вас за она што доаѓа во новата темна страна фокусирани територијални битки што ја погодија ...


SWGoH

Повеќе територија битки, нови ликови и еснаф наспроти Guild доаѓа до SWGoH

Билтенот насловен "Патот напред за ѕвездени војни Галакси на хероите" беше објавен претходно денес, продолжувајќи го она што во голема мера се сметаше за значително подобрена комуникација во играта од јуни 2017. Во билтенот / ажурирањето ...


SWGoH - Роло Специјална мисија - територија битки

SWGoH Видео: 5-ѕвезда на бунтовниците Леја Органа (Роло) Специјална мисија игра

Популарни SWGoH YouTuber Smithie D нè доближува до офицер за бунтовници Leia Organa, aka ROLO, во ѕвездите 5 во ова видео за специјална мисија. Најновиот режим на игра во Star Wars Galaxy of Heroes, Територија битки ...


SWGoH - Територии на територии на Смити

SWGoH Како да: Територии на Смити Д е боречки основи

Популарни SWGoH YouTuber Смити D ги разгледува основите на новите територијални битки - Хот. Најновиот мод на играта во "Војна на ѕвездите" Галакси на херои, Хот - Империјална инвазија ги комбинира водот, борбата ...