SWGOH - видеа

SWGoH - лого на Skelturix

СГГоХ: Gaming-fans.com Тимови со колеги GameChanger Скелтурикс за Сит Триумвират Раид водич ажурирања

Gaming-fans.com со задоволство објавува дека се здруживме со EA GameChanger Skelturix за ажурирање на содржините на нашиот популарен Sith Triumvirate Raid Guide. Еден од најдобрите GameChangers во програмата за "Војна на ѕвездите" ...

Прочитај повеќе

Smithie D SWGoH - Херојски Стр

SWGoH: Marquee Jango! Легендарниот Падме? Војна на ѕвездите Галакси на хероите Ажурирање и шпекулации

Долгогодишната "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите YouTuber Смити D се враќа со своето најново видео каде што гледа на најновиот лик воведен - Џанго Фет - и се дискутира за фактот дека Џанго Фет е ...


Операција Метаверс SWGoH

СВГХ: Ветеран Хан го уби Траја, Лидерството на Кира прави лудило!

Gaming-fans.com со задоволство ги прикажува најновите дополнувања на програмата SWGoH GameChangers, TMoneyG и Good 'Ole Maurice од Operation Metaverse во едно од нивните најнови видео клипови. Додека териториите војни продолжуваат да бидат предизвик ...


Младенчињата фан Хан

Презентирани CubsFanHan - Галаксија на обележја: музичко видео од SWGOH

CubsFanHan се враќа со својот најнов, а неговиот статус како еден од најзабавните YouTubers кои ги покриваат Star Wars Galaxy of Heroes е дополнително зацементиран од оваа неодамнешна работа. Додека Младите се познати по ...


SWGoH - Напад битки - Бунтовнички преглед

SWGoH: Напад битки - Бунтовнички преглед Видео, Walkthrough и совети за успех

Најновиот напад на битката во SWGoH, Бунтовнички преглед. Јас ќе одам да ви прошетка низ тоа како да се победи Бунтовник заокружи со користење царски војници. За ова пробивање ќе го покривам единствено бонусниот ...


SWGoH - Магла Passiert

SWGoH: Босск - крал на територијални битки на темната страна!

SWGoH EA GameChanger Mist Passiert презеде време преглед и тестирање на најновиот лик во Галакси на херои, Баунти Хантер Босск. Резултатот од ова е неговото преиспитување на Босск, Кралот на територијата на темната страна ...


SWGoH - RJT во STR фаза 1

SWGoH: Поблизок поглед на тимот за отпорност на RJT за Фазата 1 од Рак на Sith Triumvirate

Од првиот ден од Sith Triumvirate Raid, тимовите предводени од Реј (обука на Jedi) се покажаа како најефективни и најмоќни на таблата. всушност, во нашиот Сит Триумвират ...


Младенчињата фан Хан

SWGoH: Младенчињата фан Хан прашува "Дали Дарт Траја е најдобар карактер во играта?"

CubsFanHan се враќа со својот најнов видео на "Галакси на хероите" на Star Wars. Денес тој ни ја донесува својата прва драма со користење на Дарт Траја со свои реакции на нејзината употреба во играта. Нашиот колега SWGoH ...


SWGoH игра менува

SWGoH: AhnaldT101 Потврдува дека Босс доаѓа во Галаксија на хероите

AhnaldT101, еден од најпочитуваните GameChangers за мобилната игра "Галакси на херои" на "Еј-Капитал игри", се појавува во реклами во играта во изминатите неколку дена за да не извести за најновите ...


Младенчињата фан Хан

SWGoH Топ 15 карактери Анкета - март 2018

Популарни Star Wars Галакси на херои YouTuber и Gaming-fans.com Медиумски партнер Младоженци Фан Хан ни ја носи неговата најнова рата од Топ 15 SWGoH карактер рангови. Овој месечен сет на ранг-листа ги разгледува ...