SWGOH - Зета Материјали

SWGoH - Бастила Шан

SWGoH Зета Преглед: Бастила Шан

Јули 2018 ни донесе пристигнување на ѕвезда KOTOR и еден од најомилените ликови во универзумот Star Wars, Бастила Шан. Додека голем број беа зафатени во галаксијата на Војна на ѕвездите од страна на ...

Прочитај повеќе

Феникс во состав Арена - SWGoH

SWGoH Зета Преглед: Хера Синдула

Една од ѕвездите на серијата "Бунтовници на Војна на ѕвездите" е лидерот на "Twi'lek" на Фениксскиот ескадрон Хера Синдула. Подоцна генерал во Бунт, кој се борел во битката кај Ендор, Синдула е ...


SWGoH - Траен настан против Феникс

SWGoH Зета Преглед: Kanan Jarrus

Еден од најдобрите дефанзивни ликови на Џеди во "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите, Канан Јарус беше пуштен во игра во април 2017. Член на Џеди, Бунтовничката и Феникс фракции, Канан доби мини-преработки во ...


SWGoH - Империски војници - Фаза 2 - Стр

SWGoH Зета Преглед: полковник Старк

Кога полковникот Старк првпат пристигна во SWGoH, мислам дека повеќето ќе ви простат за тоа што немате поим за кого бил во филмовите, но сигурно ќе знаете кој е во играта ....


SWGoH Fulcrum Ahsoka

SWGoH Зета Преглед: Ашока Тано (Fulcrum)

Омилена фанови на "Клоновите војни", кои подоцна се вратија во Бунтовниците, Ашока Тано (Fulcrum) - кои често се сметаат за FAT од страна на заедницата - ги возбудија многумина со своето доаѓање и нејзината способност да ги претворат масите во маса ...


Отпорност - SWGoG

SWGoH Зета Преглед: BB-8

Прво претставено на Star Wars Galaxy of Heroes на настанот на парчиња и планови во 2017, BB-8 започна како убав комплементарен лик на фракцијата Отпор. Во тоа време главниот лидер во SWGoH за ...SWGoH - ноќни аполити

SWGoH Зета Преглед: Asajj Ventress

Во играта откако "Војна на ѕвездите Галакси на хероите" започна во ноември 2015, Asajj Ventress многу слично на нејзините ноќни сојузници, видов малку корист од заедницата, дури и оние како мене, кои се големи обожаватели на ...


SWGoH - Veers Zeta

SWGoH Зета Преглед: Општи Веерс

Многу обожаватели на сагата на Војна на ѕвездите ќе ја запаметат умерената, но сепак важна улога на младиот актер по име Џулијан Гловеер (Игра на тронови, Индијана Џонс Последната крстоносна војна) прикажан на генералот Максимилијан Веерс во империјата Штрајкови ...


SWGoH - Мајка Талзин

SWGoH Зета Преглед: Мајка Талзин

Оние во мојот еснаф знаат дека сум голем обожавател на Nightsisters од нивната обработка и воведувањето на Мајка Талзин. Додека сум доста страстен за Мајка Талзин и "Сестрите", и јас сум чест ...