Читање на Војна на ѕвездите

Роботизиран алијанс роман

Војна на ѕвездите Преглед на книги - Бескорисни сојузи

Наслов: Thrawn сојузи Канон на поставеност на времето: Пред епизода IV, помеѓу сезоната 3 и сезона 4 на Војна на војни бунтовници, приближно 3-2 BBY Должина: поглавја 20, страници на 342 Добредојдовте во нашиот преглед на канонските романи на Star Wars и повеќе ....

Прочитај повеќе

Војна на ѕвездите во Phasma роман

Војна на ѕвездите Преглед на книги - Phasma

Наслов: Phasma Canon Timeline поставеност: Пред епизода VII Должина: поглавја 44, страници на 380 Добредојдовте во нашиот преглед на канонските романи на Star Wars и многу повеќе. Додека ова не е наменето да биде преработена, темелна преглед на книги, ...


Војна на ѕвездите: Пекол одред

Војна на ѕвездите Преглед на книги - Битката за граница II: Соба за пекол

Наслов: Battlefront II - Сојуз на Inferno Канон на поставеност на Каналот: По должината на епизодата IV должина: поглавја 28, страници на 307 Добредојдовте во нашиот преглед на канонските романи на Star Wars и многу повеќе. Иако ова не е наменето да биде ...


Темно ученик - Војна на ѕвездите

Војна на ѕвездите Преглед на книги - Темно ученик

Темниот ученик е роман на "Војна на ѕвездите" од Кристи Златна, објавен во јули 2015. Должина: страници на 336 Темниот ученик романот се случува речиси на крајот од Клоновите војни помеѓу 21BBY и 19 BBY. На ...


Наследник на Џедај

Војна на ѕвездите Преглед на книга: наследник на Џедај

Наслов: Наследникот на Кадидатот на Хейдијан поставеност: После епизода IV должина: поглавја 24, страници на 287 Добредојдовте во нашиот преглед на романите на канонот на Star Wars и многу повеќе. Иако ова не е наменето да биде целосно разнесено, ...


Големиот адмирал Траун

SWGoH Зета Преглед: Гранд Адмирал Траун

Првпат се запозна со канонската временска линија на Војна на ѕвездите во сезоната 3 на востаниците на војни на војни, приказна за приказната на адмирал Траун е објаснета во многу поголеми детали во книгата Thrawn. Митхуранурододо, даденото име Thrawn, беше ...


Нема слика

Војна на ѕвездите книга преглед - Thrawn

Наслов: Thrawn Канон на поставеност на временската линија: Пред епизода IV, приближно 11-2 BBY Должина: поглавја 29, страници на 427 Добредојдовте во нашиот преглед на канонските ромари на Star Wars и многу повеќе. Додека ова не е наменето да биде преработена, темелна преглед на книги, ...


Нема слика

Војна на ѕвездите Преглед на книги - Ашока

Наслов: Ашока Канон поставеност на поставеност: по епизода III, 18 BBY Должина: 30 поглавја, страници на 358 Добредојдовте во нашиот преглед на романите на канонот во Star Wars и многу повеќе. Додека ова не е наменето да биде целосна, темелна книга ...


Нема слика

Војна на ѕвездите Преглед на книга - катализатор: рог еден роман

Наслов: Катализатор: Рог еден роман Канон поставеност на времето: Започнува пред епизода III, ги спојува 5 години од 21-17 BBY Должина: поглавја 28, страници на 330 Добредојдовте во нашиот преглед на канонските романи од Star Wars. Додека ...


Нема слика

Војна на ѕвездите - Преглед на крв

Наслов: Крвна линија Канон на поставената временска рамка: помеѓу епизода VI и епизода VII, 28 ABY Должина: поглавја 31, страници на 332 Добредојдовте во нашиот преглед на канонските романи на Star Wars и многу повеќе. Иако ова не е наменето да биде ...