SWGOH - бродови

IG-2000 - SWGoH

SWGoH GameChangers: IG-2000 Бродскиот комплет открива

"Војна на ѕвездите" Галакси на хероите продолжува да додава повеќе содржини во бродовите со неодамнешните дополнувања на "Боцот заби на песната" и "Ксанаду крвта на Кад Бане". Денес, како дел од програмата SWGoH GameChangers преку ЕА ...

Прочитај повеќе

SWGoH - Bossk - Забава на песната

SWGoH GameChangers: Бродот "Бос" ќе го вклучи забот на песната за да се приклучи на Галаксија на хероите - открива комплет

Како дел од SWGoH GameChangers програмата, Gaming-fans.com со задоволство објавува дека Bossky Ship of the Tooth's Tooth е поставен да се приклучи на светот на Star Wars Galaxy of Heroes. Ајде да ги разгледаме ...SWGoH - Бастила на StarWars.com

SWGoH: StarWars.com го потврдува новиот "Сит" борец од КотОР кој доаѓа во Галакси на херои

Додека играчите на "Војна на ѕвездите Галакси на херои" знаат дека повеќе содржини од играта на 2003, Витезите на Старата Република (КОТОР) доаѓаат во SWGoH, заедницата доби потврда за уште еден лак за ...


SWGoH

SWGoH: Разбирање на моќта на бродовите и екипажот во Галакси на хероите

Со очекување на ажурирање на бродови, постои можност следниве информации ќе станат застарени. Сепак, поради начинот на кој бродовите работат, се сомневам дека ова ќе биде случај. Малку е веројатно ...


SWGoH бродови

SWGoH: Бродови на AhnadT101 2.0 Rework игра Развивање - нови можности, хардвер и повеќе!

Најновиот видео снимка на SWGoH GameChanger на AhnaldT101 е голема вест за заедницата на Галакси на ѕвездите на ѕвездите, бидејќи дознавме дека сегментот на бродови на играта ќе добие голем ремонт. На ...


Треба ли да купам издржливост, почеток еден, или пакети на извршители?

Нашата SWGoH треба да купам серија продолжува со преглед на пакетот за почеток на издржливост, Home One Power Up Bundle и Executrix Power Up Bundle. Кога играчите прво ќе го достигнат нивото 60, бродовите ...


Кло Рен Демаскиран - SWGoH

SWGoH GameChangers: Првиот поредок се зголемува со нови ликови и бродови - се открива комплет

Најновото големо објавување од Star Wars Galaxy of Heroes е додавање на четири нови единици на играта, од кои сите се членови на Првиот редослед, додека се приближуваме до ...


SWGoH - Chimaera

SWGoH: Кралскиот Чимара Легендарниот бродски настан во живо Блог и совети за успех

Почетниот Империјал Чимара легендарниот бродски настан започна, а нашиот директор на содржината ќе го живее својот блог подолу. Слично како и неговиот блог во живо на настанот на уметникот на воениот адмирал Траун, ЛЏ ќе ...


SWGoH: Треба ли да купам борец за слобода и засилувања?

Нашиот SWGoH треба да купам серија продолжува со разгледување на пакетите на Ultimate и засилувања за слобода. Бродовите добиваат многу фокус во последно време и најверојатно ќе продолжиме да гледаме поголемо внимание во ...