Трансформатори Земјата војни

TFEW Raid Battles

TFEW: Што треба да знаете за Raid Battles плус совети и стратегија

Во четвртокот, ноември, 29, 2018 и тимот на Space Ape, се очекува да се дебатира за новиот модел на Raid Battles, кој ќе им овозможи на играчите да се подготват. Подолу е ...

Прочитај повеќе

TFEW - Трансформатори Земјата војни

TFEW: Најдобри ботови за Quintus Prime Core

Quintus Prime Core На Quintus Prime Core е еден од 12 премиерот јадра во трансформатори за војни на Земјата, кој ја нуди Моќта на примените за подобрување на способностите на опремениот бот. Секој бот е способен да ...


TFEW - Трансформатори Земјата војни

TFEW: Најдобри енергетски јадра за песочна бура и октон

Добредојдовте на најновите во нашата серија написи за играта Transformers Earth Wars мобилна игра каде што ги разгледуваме најдобрите Power Cores за секој брод на Земјата војни на трансформатори. Додека нашиот персонал ...


TFEW Црн петок 2018

TFEW: Викенд "шеми" нудат тешко да се најде пакети, но без попусти

Трансформаторите на Земјата се враќаат со уште еден настан за убивање на викенд за оние кои сакаат да имаат личен живот, а во духот на сезоната за одморање на пари, Space Ape се приклучи во право. Утрински ...


TFEW - Трансформатори Земјата војни

TFEW: Преглед на потребното искуство за секое ниво за 3, 4 и 5-ѕвезда ботови

Додека Transformers Earth Wars продолжува да носи силна база на лојални играчи од целиот свет, наоѓањето информации за играта онлајн продолжува да биде предизвик. Во изминатата година Gaming-fans.com стана ...


TFEW - Трансформатори Земјата војни

TFEW: Најдобри енергетски јадра за Slash & Rippersnapper

Добредојдовте на најновите во нашата серија написи за играта Transformers Earth Wars мобилна игра каде што ги разгледуваме најдобрите Power Cores за секој брод на Земјата војни на трансформатори. Додека нашиот персонал ...


TFEW - Трансформатори Земјата војни

TFEW: Алфа премиер дискутира за изедначување на моќта на буџетот

Тема која сите играчи на Transformers Земјата војни сигурно ќе прашаат е како можам да ги израмнам моите ботови побрзо? Добро популарен ЈуТјуб Алфа премиерот на премиерот алијансата ги разгледува ...


TFEW - Трансформатори Земјата војни

TFEW: Алфа премиер Осврти Како ефикасно да го користите Megatronus Prime Core

Премиер јадра во трансформаторите Земјата војни се топ-of-the-линија Power Cores кои ги подобруваат способностите на ботови за да ги направат уште помоќни. Како додаток на нашите сопствени Најдобра Премиер јадра во TFEW дел на Gaming-fans.com, ...


TFEW - Трансформатори Земјата војни

TFEW: Најдобри ботови за алхемистичкиот премиер

Алхемиски премиер Core Алхемистичкиот премиер јадро е еден од 12 премиерот јадра во трансформатори за војни на Земјата, кој ја нуди Моќта на примените за подобрување на способностите на опремениот бот. Секој бот е способен да ...


TFEW - Трансформатори Земјата војни

TFEW: Најдобри ботови за амалгамозниот премиер јадро

Amalgamous Prime Core На Amalgamous Prime Core е една од 12 Prime Cores во Transformers за војни на Земјата која ја нуди Моќта на Примесите за подобрување на способностите на опремениот бот. Секој бот е способен да ...