SW Battlefront II

Star Wars Battlefront II е претстојната акција стрелач видео игра врз основа на филмот франшиза Star Wars. Тоа е четврта главна рата на Star Wars: Battlefront серијата и седми во целост, и продолжение на 2015 рестартирањето на серијата.

Gaming-fans.com е задоволство да донесе навивачи покривање на Star Wars Battlefront и сега Battlefront II, како што со нетрпение го очекуваме лансирањето на играта подоцна оваа година.

За повеќе вести за Војна на ѕвездите фронтот 2 бидете сигурни дека ќе продолжите да се враќате тука на Gaming-fans.com!