Игра режими

Игра режими

Начини да се игра

Богата приказна за еден играч, длабока мултиплеерна борба и повеќестепени вселенски битки, ве чекаатВојна на ѕвездитеBattlefront II.

Галактички напад

Напад на Starfighter

Штрајк

Херои наспроти негативци

Експлозијата

Аркадски режим

Врати се на Gaming-Fans.com за сите ваши војни војни Battlefront 2 вести. Нека силата биде со тебе!