Специјални знаци

Специјални ликови се истакнуваат. Тие се чекор меѓу војниците и хероите - различни, моќни менувачи на играта. Специјалните знаци ги кршат застојот во точките на задави, прескокнуваат преку непријателски линии за да започнат изненадувачки напади и ги измачуваат непријателите од криење со струи на течен пламен. Покрај возилата, тие се дел од новиот систем за засилување, поттикнувајќи постојано ескалирачки влогови и зголемување на тензиите во секоја битка.

Секоја фракција има збир на специјални карактери. Тие се:

Воздушна класа

  • Клон Џумптропер
  • B2-RP ракета Droid
  • Бунтовник Jumptrooper
  • Империјален скокач
  • Отпорност Jumptrooper
  • Прв нарачка Џумптропер

Класа Enforcer

  • Вуки воинот
  • B2 Битка Droid
  • Смртоносец
  • Прв ред Flametrooper

Врати се на Gaming-Fans.com за сите ваши вестни војни на Battlefront 2, и може Силата да биде со вас!