Battlefront II 101

Лансирањето на Battlefront 2 носи нов изглед на серијата Battlefront како целина. Го ставам заедно овој водич за да им помогнем на новите играчи да ги најдат своите корени во серијата, а оние што се враќаат од Battlefront 2015, исто така, можат да најдат употреба во овој водич со оглед на тоа колку се променило. Сакам овој водич да биде толку личен и лесно да се разбере што е можно, па јас ги изложив различните делови базирани на тешкотии.

Бидејќи сакам овој водич да биде личен и едноставен, ве молиме оставете коментари за тоа што можеби ќе сакате да го додадам и јас ќе бидете сигурни дека ќе го направите!

Сега да почнеме да започнуваме!

Почетник

Совети за почетници

Како до ниво

Користење на битката

Водич за ѕвезда

Средно

Класа Совети

Персонализација на натоварот

Напредно

Напредни Starfighter совети

Бидете сигурни да го проверите табулаторот Battlefront 2 за водичи за специфични херои и возила во Battlefront 2!

Нека силата биде со тебе!