Класи

EA's Star Wars Battlefront 2 ќе има четири часови за секоја фракција и ера во играта. Овие класи се:

Напад

Тешки

Офицер

Специјалист

Врати се на Gaming-Fans.com по објавувањето на играта на ноември 17th за да добиете детален поглед на часовите, како и на игра!