Пријавете се на натпревар

Војна на ѕвездите тематизирани тимови

Пријавете се за најновиот натпревар или рекламирање од Gaming-fans.com. Од "Војна на ѕвездите" облека за играње филмови и игри, играчите-фанови ве покриваат со кул натпревар и награди. Пријавете се подолу со вашето име и работна адреса за е-пошта (мора да работиме за да ве известиме!) И имате право да освоите награди од нашите најнапредни натпревари.

Нашиот прв giveaway ќе биде тематска маица со теми од Star Wars од TeeMinus24.com. Внесете го вашето име и (работат) е-поштенска адреса подолу за да бидете прифатливи за победа *. Првата бесплатна подароци ќе биде објавена во следната галаксија на CubsFanHan на "Галакси на героите" на "Војната на ѕвездите" на YouTube, која се очекува да биде објавена во неделата на ноември 6th. Една маичка ќе биде дадена секоја недела преку Божиќ.

* Не е потребно купување. Внесете го вашето име и е-пошта за да ги исполнувате условите. Ако вашата е-пошта не работи или не одговорите во рок од пет дена (5), вашата награда ќе биде одземена и ќе му биде одземена на друг среќен победник. Е-поштата собрани само ќе бидат видени од Gaming-fans.com и нивните избрани партнери.