Преземи Star Wars Galaxy of Heroes

Не играм Star Wars Galaxy of Heroes уште? Заинтересирани сте да создадете алт сметка? Преземете Star Wars Galaxy of Heroes (или SWGoH како што редовните го нарекуваат) денес користејќи ја графиката и линкот подолу! Без разлика дали сакате да доминирате во арената со тим од једи (дозволете ми да ви препорачам Зета на Qui-Gon Jinn, ако тоа навистина е вашата намера) или пак сакате повторно да го направите Сит, SWGoH е популарно преземање за навивачот на "Волшебните војни", кој сака да игра и да дознае повеќе за тоа Galaxy Far, Far Away.

Војна на ѕвездите Галакси на херои