Анкети

Како што продолжуваме да растеме, Gaming-fans.com изгледа да стане повеќе интерактивна и да им овозможи на навивачите да имаат повеќе велат во она што го покриваме и објавуваме на страницата. Во обид да ја продолжиме оваа намера, ја започнавме оваа нова страница за какви било анкети сакаме да добиеме повратни информации за игрите што ги покриваме.

Нашата постојана серија дневни анкети ќе ни помогне да ги ограничиме многуте имиња на карактерите на Star Wars, кои во моментов не се претставени во SWGoH и ви е доставен од TeeMinus24.com. Нашите оригинално објавувањеод ликовите со највисоки 10 кои недостасуваат од "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите беше објавен на крајот на 2016 и, како и многу други работи, е доста застарен денес од дополнувањето на R2-D2, главните ликови од серијата "Војна на војни", а сега Мајка Талзин.

Значи, без понатамошно изненадување, денешната анкета е тука - гласајте подолу.

TeeMinus24.com - Зборот за војни на Војна на ѕвездите

> КЛИКНЕТЕ ТУКА за да влезете за да добиете бесплатна маица од TeeMinus24.com!

 

Оригинална трилогија - бунтовнички карактери

 

Баунти Хантерс -Џанго Фет (46%) поразен Бошск, Ембо и Аура Синг

Старата Република Сит -Дарт Реган (77%) поразени Дарт Бане, Дарт Малак и Дарт Малгус

Клон војни -Командантот Волф (48%) победи Понг Крел, Ват Тамбор и Чам Синдула

Бунтовници на Војна на ѕвездите -Хондо Онака (35%) поразен Големиот инквизитор, агентот Калус и Петтиот брат / седмата сестра

Prequels Republic - Падме Амидала (57%) поразен Jar Jar Binks, Мас Амеда и кауција орган

Сомнителни методи -Пиле Gerrera (55%) поразен Рако Хардине, Гален Ерсо и Бо-Катан Кризе

Droids -Droideka / Уништувач Droid (51%) поразени C-3PO, 4-LOM и B1 битката Droid

Клонов војни Једи - Ки-Ади-Мунди (46%) поразен Квинлин Вос, Колман Требор и Дух Пиел

Силата Awakens: Темната страна - Врховен лидер Снок (52%) поразен генерал Армитаж Хукс, Фламетаропер и ФН-ХНУМКС aka TR2199R

Стариот Република Херои - Бастила Шан (60%) поразен Заалбар, Карт Онаси и Мисија Вао

Палатата на Џабба - Jabba The Hutt (45%) поразен Ландо Карисиан (палата Гарда на Џабба), Биб Фортуна и Малакили

TFA / TLJ -Преторијанска гарда (55%) поразен ББ-9E, диџеј и прва наредба Борба Штурмровер

TFA / TLJ - Џедај мајстор Лук Скајвулер (73%) победи Вице-адмирал Холдо, генерал Леја Органа и Роуз Тико

Оригинална трилогија - Chewbacca (Бунтовник) (60%) поразен Ниен Нунб, Мон Мотма и Џек Порикинс

Лидер на диви картички - Bossk

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!