Напиши за игри

Дали сте стремат Gaming писател во потрага по можност да ја покажат својата работа? Можеби сте уморни играчи на игри / апликации на вашиот iPhone или Android уред, ако имате силни вештини за пишување и барате место за да ги искажете своите мислења, тогаш може да биде совршено вклопување!

Без разлика дали имате искуство со блогирање и пишување или не, Gaming-fans.com ги бара луѓето како тебе. Имаме отвори за високо мотивирани луѓе да пишуваат статии и / или блог за игрите што ги сакаат. Не е важно дали може да допринесувате секој ден или секоја седмица, имаме потреба од знаење за игри. Пополнете го формуларот подолу денес, ако сте заинтересирани за оваа извонредна реконструкција (или само обична забава) можност за пишување.Додека ние не сме во можност да ги платиме сите наши писатели во моментов, ако ја докаже својата вредност и напишете за нашите веб-страници професионално, може да следат стимулации.

Тековни игри / апликации кои ги покриваме:

  • Војна на ѕвездите Галакси на херои
  • Трансформатори Земјата војни
  • Арена на војни на војни
  • Војна на ѕвездите фронтот
  • Војна на ѕвездите фронтот II

Ние би било среќно да додадеме повеќе игри и апликации на оваа листа, па ако сте страстни за вашата игра и чувствувате дека можете да додадете во гејмерската заедница да ја пополните формуларот подолу сега!