Smithie D SWGoH - Херојски Стр

SWGoH: Marquee Jango! Легендарниот Падме? Војна на ѕвездите Галакси на хероите Ажурирање и шпекулации

Долгогодишната "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите YouTuber Смити D се враќа со своето најново видео каде што гледа на најновиот лик воведен - Џанго Фет - и се дискутира за фактот дека Џанго Фет е ...


Операција Метаверс SWGoH

СВГХ: Ветеран Хан го уби Траја, Лидерството на Кира прави лудило!

Gaming-fans.com со задоволство ги прикажува најновите дополнувања на програмата SWGoH GameChangers, TMoneyG и Good 'Ole Maurice од Operation Metaverse во едно од нивните најнови видео клипови. Додека териториите војни продолжуваат да бидат предизвик ...


SWGoH - Џанго Фет

SWGoH GameChangers: Џанго Фет Поставете (конечно) да се приклучите на Галакси на херои и повеќе

Иако ова не е кршење вести сега, откако серија на teasers во текот на викендот украл многу гром на најавата SWGoH GameChangers, тоа е потврдено дека Џанго Фет ќе биде следниот ...TFEW - Трансформатори Земјата војни

TFEW: Најдобри енергетски јадра за Tigerhawk & Waspinator

Добредојдовте на најновите во нашата серија написи за играта Transformers Earth Wars мобилна игра каде што ги разгледуваме најдобрите Power Cores за секој брод на Земјата војни на трансформатори. Додека нашиот персонал ...


TFEW - Трансформатори Земјата војни

TFEW: Најдобри енергетски јадра за Куп и мртов крај

Добредојдовте на најновите во нашата серија написи за играта Transformers Earth Wars мобилна игра каде што ги разгледуваме најдобрите Power Cores за секој брод на Земјата војни на трансформатори. Додека нашиот персонал ...


TFEW - Трансформатори Земјата војни

TFEW: Најдобра моќност јадра за Seaspray & Octopunch

Добредојдовте на најновите во нашата серија написи за играта Transformers Earth Wars мобилна игра каде што ги разгледуваме најдобрите Power Cores за секој брод на Земјата војни на трансформатори. Додека нашиот персонал ...


TFEW - Трансформатори Земјата војни

TFEW: Најдобри енергетски јадра за Warpath & Skullsmasher

Добредојдовте на најновите во нашата серија написи за играта Transformers Earth Wars мобилна игра каде што ги разгледуваме најдобрите Power Cores за секој брод на Земјата војни на трансформатори. Додека нашиот персонал ...


SWGoH - Аура Синг

SWGoH: Најдобри модови за Aurra Sing

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...


TFEW - Трансформатори Земјата војни

Трансформатори на Земјата војни трејлер нè повикува да се "Среќен на Сентиум TWINS - Sentius MAGNUS и Sentius MALUS"

Ослободување од Хасбро, кое прави кругови низ заедницата на трансфери за војни на Земјата денес, фрли светлина врз новите ликови со кои ќе се соочат сојузите за септември 14-16 ....