Нема слика

Војна на војни Битфероп натоварувања: инжењер

Добредојдовте во преглед на Gaming-fans.com на Loadouts во Star Wars Battlefront, каде што нашиот медиумски партнер, StarWarsGaming (@RYNO1343 на Твитер), ги разгледува специфичните области на играта. Денешното видео на Battlefront го разгледува оптоварувањето на инженерот. Намалувањето на инженерот е ...


Нема слика

Војна на ѕвездите Бојно поле Натоварувања: тешки

Добредојдовте во преглед на Gaming-fans.com на Loadouts во Star Wars Battlefront, каде што нашиот медиумски партнер, StarWarsGaming (@RYNO1343 на Твитер), ги разгледува специфичните области на играта. Денешното видео на Битнс фронт го разгледува тежниот товар. Тешката наплата е ...


Нема слика

Војна на ѕвездите книга преглед - Thrawn

Наслов: Thrawn Канон на поставеност на временската линија: Пред епизода IV, приближно 11-2 BBY Должина: поглавја 29, страници на 427 Добредојдовте во нашиот преглед на канонските ромари на Star Wars и многу повеќе. Додека ова не е наменето да биде преработена, темелна преглед на книги, ...


Нема слика

Фулкум-поврзан "фанови омилен" карактер кој доаѓа во SWGoH - Кој е тој?

Вториот поим е обезбеден за идентитетот на новиот карактер кој се приклучува на "Војна на ѕвездите Галакси на хероите" во јуни. Назад на прославата на Војна на ѕвездите, менаџерот на SwGoH за конвенционалност на ЕА, Џеси Андерсон, напиша твитер на двајцата ...


Нема слика

SWGoH: Смити Д. врвни 5 арена лидери

Нашиот популарен медиумски партнер Смити Д го разгледува она што го гледа како врвни способности на 5 Leader за Арената во "Галакси на ѕвездите". Кликнете на графиконот подолу за да го погледнете ова ...


Нема слика

SWGoH: Maul Bug Поправки & R2-D2 - Значи Која е следна Мета?

Ажурирањата оваа недела до "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите фиксираа грешка со која Дарт Мол доби премногу здравје, и со додавање на R2-D2 во играта, мета се чини дека се менува. Нашите популарни ...


Нема слика

Интервју со EA е SWGoH менаџер на заедницата Џеси Андерсон - април / мај 2017

"Војна на ѕвездите" Галакси на хероите продолжува да расте и напредува со нови ликови и нов режим на игри кој беше објавен со нејасни термини во прославата на "Војна на ѕвездите". По неодамна патувајќи на прослава во Орландо, Флорида, ЕА ...


Нема слика

SWGOH: до Зета или не до Зета Грофот Дуку - целосен преглед

Материјалите Зета и понатаму остануваат жешка тема на разговорот во универзумот "Галакси на ѕвездите" на "Војната на ѕвездите" поради нивната значајна инвестиција која одзема многу време. Нашиот популарен медиумски партнер Смити Д го разгледува грофот ...


Нема слика

SWGoH: R2-D2 Крајна линија за намалување на вртежите - "Viva La Resistance"

Со настанот на Daring Droid кој е во тек, нашиот медиумски партнер, популарен YouTube Smithie D, го разгледува R2-D2 во Star Wars Galaxy of Heroes во најновото видео денес. Овој пат тој го спакува R2-D2 со тим ...