Барате SWGoH еснаф?

Дали сте во потрага за Star Wars Галакси на хероите еснаф да учествуваат во? SWGoH еснафисе истиот концепт како сојузи во други игри - во основа е тим од други играчи со кого може да комуницирате и да се борите. Не се разликува од другите телефонски игри, притисокот од врсници игра голема улога, бидејќи оние кои не го прават својот дел често може да го задржат Гилдот. Војна на ѕвездите тематизирани тимовиВо Star Wars Galaxy of Heroes, секој корисник е во можност да ја искористи својата битка за да ги собере до 600 Raid билети за еснафот, кој секој ден е наметнат во одредено време. Напад билети потоа се користат кон една од двете опции на Raid - Ранкор Раид илиРезервоарот Takedown Raid.

Gaming-fans.com во моментов работи со Алијансата Империја (ОТЕ) која е составена од пет различни еснафи. Детали се подолу за секој кој бара да се натпреварува во "Војна на ѕвездите Галакси на хероите".

Потомци на Империјата (DotE)
Галактичка моќност - 155 милион
Територија битки - 43-46 ѕвезди
ROLO - 100
IPD - 88
Минимален плеер GP - 2.5 mil
Toon Барања - CLS, 5 * Cholo и HRS, RJT и Отпорен тим w / zetas. Империјален војник тим со ДТ и НС со Асајџ Зета олово.
Минимални билети - 600 / ден
Рации - Ниво 7 Херојски Rancor, Ниво 7 Херојски AAT Raid & Група 7 Херојски Сит Триумвират Раид
Раздор задолжително

Одгласите на Империјата (EotE)
Галактичка моќност - 126 милион
Територија битки - 40-41 ѕвезди
ROLO - 100
IPD - 70
Toon барања - CLS, RJT
Минимални билети - 600 / ден
Рации - Ниво 7 Херојски Rancor, Ниво 7 Херојски AAT Raid & Група 7 Херојски Сит Триумвират Раид
Раздор задолжително

Фрагменти од Империјата (FotE)
Галактичка моќност - 143 милион
Територија битки - 28-29 ѕвезди
ROLO - 38
IPD - 6
Минимален плеер GP - 1.7 mil
Toon Барања - CLS
Минимални билети - 600 / ден
Рации - Ниво 7 Херојски Rancor, Ниво 7 Херојски AAT Raid & Група 7 Херојски Сит Триумвират Раид Сит Триумвират Раид

Гардијанците на Империјата (ГОТ)
Галактичка моќност - 105 милион
Територија битки - 35-37 ѕвезди
ROLO - 58
IPD - 32
Минимален плеер GP - 1.5 mil
Toon Барања - RJT, CLS, Империал војници (ДТ), ноќни склопки склопот
Минимални билети - 600 / ден
Рации - Ниво 7 Херојски Rancor, Ниво 7 Херојски AAT Raid & Ниво 4 / 5 Сит Триумвират Раид Сит Триумвират Раид

Талони на Империјата (TotE)
Галактичка моќност - 96 милион
Територија битки - 25-31 ѕвезди
ROLO - 36
IPD - 16
Минимален GP - Нема
Toon Барања - Никој
Минимални Билети - 500 + најпосакувана
Потребно е дневно внесување
Рации - Ниво 7 Херојски Rancor, Ниво 7 Херојски AAT Raid & Ниво 4 Сит Триумвират Raid

Падавеците на Империјата (PotE)
Галактичка моќност - 30 милион
Територија битки - 10-11 ѕвезди
Минимален GP - Нема
Toon Барања - Никој
Минимални Билети - 500 + најпосакувана
Потребно е дневно внесување
Рации - Ниво 7 Херојски Rancor, Ниво 6 AAT Рација и наизменични Ниво 1 и Ниво 2 Сит Триумвират Раид

Моштите на Империјата (RotE)
Галактичка моќност - 9 милион
Територија битки - N / A
Toon Барања - Никој
Минимални билети - Нема
Потребна е дневна најава, но се потребни повеќе најавувања неделно
Рации - Ниво 7 Херојски Rancor, Ниво 6 AAT Raid & Ниво 1 & 2 Сит Триумвират Raid

Зелоти на Империјата (ZotE)
Започна еснаф

Заинтересирани? Контактирајте со нас денес користејќи ја формата подолу и ВЕ МОЛИМЕ Вклучете го вашиот 9-цифрен сојузник код да го забрзаат процесот.