Месечни знаци за дневни најави

Дневен најава на 2018 - SWGoH карактер на месецот

Септември - офицер за бунтовници Leia Organa - Најдобри модели за ROLO

Август - Dengar - Најдобри модови за Денгар

Јули - HK-47

Јуни - Ландо Кариссиан

мај - Хан Соло

Април - Гридо

март - Штрамтропер Хан

Февруари - Сит Асасин

Јануари - По Дамерсон и Фин
Дневен најава на 2017 - SWGoH карактер на месецот

декември - Реј (Скендер) - Најдобри модови за Реј (Скендер)

Ноември - Прв поредок TIE пилот и прв ред TIE борец

Октомври - Талија

Септември Капетан Фасма

Август - Лука Скајвукер

Јули - Главен Чирпа

Јуни - Гранд Моф Таркин

мај - Генерал Веерс

Април - Пао

март - Chopper (C1-10P)

Февруари- Кило Рен

Јануари- Фин (FN-2187)

Дневен најава на 2016 - SWGoH карактер на месецот

декември - Боба Фет

Ноември - Bistan

Октомври - пилот на TIE борец

Септември - Скариф Бунтовник

Август - Клин Антили

Јули - Најт Андреј

Јуни - Денгар

мај - Jawa

Април - Отпорник Троперат

март - Magmatrooper

Февруари - IG-86

Јануари - Кад Бане

Дневен најава на 2015 - SWGoH карактер на месецот

декември - Прв пилот на TIE