SWGoH ресурси

Заедницата на галаксите на војни на ѕвездите има различни влијатели во дополнение на Gaming-fans.com. Среќни сме што ги набројуваме оние сајтови на медиуми, YouTubers и одлично следи подолу. Се разбира, ние бараме да ја започнете вашата листа на Твитер со следење @GamingFansDFN.

CubsFanHan - Популарни SWGoH YouTuber & Gaming-fans.com Медиа партнер - Твитер @CubsFanHan, CubsFanHan на YouTube

Smithie D - Популарни SWGoH YouTuber & Gaming-fans.com Медиа партнер - Твитер @ тесмит, Смити D на YouTube

Измамник код виза - Нов SWGoH фид од Скотo -Измамник код виза - SWGoH фид

EA.com SWGoH форуми - Кајгана форум - најмасовниот македонски форум за дискусии во мрежата! EA SWGoH форуми

SWGoH на Reddit - Реддит е "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите секција - SWGoH на Reddit

SWGOH.GG - SWGOH.GG е база на ѕвезди на "Галакси на ѕвездите" и веб-страницата на Squad Builder и одлична референца за секој што игра SWGoH - SWGOH.gg, Твитер @swgohgg

AhnaldT101 - Avid YouTube гејмер кој специјализира во Star Wars Galaxy of Heroes - Твитер @AhnaldT101, AhnaldT101 на YouTube

Набиен Ренкор - SWGoH статии, совети, идеи и алатки за почетници или напредни играчи - Набиен Ренкор

Галактички извештај за војна - Неделен подкаст покрива SWGoH - Галактички извештај за војна

Mageduckey"S Најчесто инклузивен водич за бродови & Претежно-објективна анализа на бродот по брод

Мобилен гејмер - Популарни SWGoH YouTuber - Твитер @MobileGamer365, MobileGamer на YouTube

Војна на ѕвездите Галакси на херои блог - Еден водич дневно - Водич за вообичаени и влезни нивоа за Star Wars Galaxy of Heroes -Војна на ѕвездите Галакси на херои блог

Воин од TeamInstinct - Популарни SWGoH YouTuber - Воин од TeamInstinct на YouTube