Игра режими

Во Star Wars Galaxy of Heroes, постојат различни битки кои можат да се случат, поделени во Game Modes. Во зависност од тоа колку сте сериозни и посветени на играта, овие битки можат да заземат многу време и да бидат многу забавни. Еве еден поглед на секоја битка опција.

Звездни војни колекционерскиЛесни и темни страни битки - Битката на светлината / темната страна со вашата екипа од знаци на светлина / темна страна.

Кантина битки - Битка мешани екипи со вашиот мешана екипа на ликови.

Форма битки на тимот - Битката на други корисници е рангирана слично со помош на екипаж на мешани ликови. Повисоките рангирања се еднакви за подобри награди за употреба во Arena Store.

Галактички воени битки - Земете ја вашата мешана екипа и се бориме до 12 битки секојдневно против мешани екипи на противници. Бидете подготвени за битка 6, 9 и 11 (и 12 за многумина) - тие се тешки!

Мод битки - Модовите се користат за да ги напојуваат вашите ликови и да ги персонализираат до одреден степен. Се бори против битките за мода да се здобијат со нови модови и помоќни за понатамошно зајакнување на вашата екипа.

Еснаф битки / рации - Еснафите се истиот концепт како сојузи во други игри - во основа е тим од други играчи со кого може да комуницирате и да се борите. Во Star Wars Galaxy of Heroes, секој корисник е во можност да ја искористи својата битка за да ги собере до 600 Raid билети за еснафот, кој секој ден е наметнат во одредено време. На рација билети потоа се користи кон една од две тековни Raid опции - на Ранкор Раид или Резервоарот Takedown Raid. Рациите се мега битки кои се докажани како најтешки непријатели во Star Wars Galaxy of Heroes. Додека поединците можат да се појават со сите ѕвезди во рациите, целата еснафка е (обично) потребна за да има успех.

Барате ѕвездени војни Галакси на херои еснаф? Проверете нè за да провериме дали имаме погодност за вас!