Бродови

Додадено во ноември 2016, речиси една година по лансирањето на играта, "Војна на ѕвездите Галакси на хероите" додаде дел од бродови во играта што во основа ги присили сите корисници да "стартуваат" до одреден степен. За секојдневните играчи, ова ќе значи уште една игра за да остане во игра со секојдневно да остане конкурентна - еден од предизвиците на играта. За умрените, тој додава уште еден стратешки дел за да поминат повеќе време, а можеби и пари, на GOH. Еве еден поглед на дел од бродови на играта.

swgoh-ships02Картички со податоци- Ова е местото каде што ЕА и Капитал Игри сакаат да потрошите $$$ - ако сте FTP само останете настрана. Ова е истата врска како линкот на картички на почетниот екран. Собери ги вашите 5 бесплатни Бронзиум картички секој ден и продолжете со игра и живот.

Флота Пратки- Флит испораките се освежуваат во текот на целиот ден и обезбедуваат можности за купување планови за брод (мислам, парчиња, само за бродови), вистински карактерни делови, опрема, омега материјали и новите Zeta материјали.

Бродски предизвици- Исто како и секојдневните предизвици, предизвиците со бродот ви помагаат да заработите специјални додатоци за зајакнување на бродот потребни за да го засилите вашиот брод, градежните материјали на бродот (мислам Кредити, само за бродовите) и Материјалите за способност за бродови, кои се користат за засилување на бродско оружје.

Флота Арена- Исто како и тимот на Арена, Флота Арена ја фрла вашата екипа на бродови против другите. Различни награда нивоа се достапни за повисок ранг. Како што многумина ќе ви кажат, сето тоа е број, па само борбата против послабите флоти и треба да видите разумен успех.