Star Wars GOH БЕСПЛАТНО

Дали сте заинтересирани за совети како да се игра Star Wars Galaxy of Heroes бесплатно? Ако е така, ќе откриете што се надеваме дека ќе биде одличен ресурс за вас и за многу други. swgoh05Еве неколку совети за играње Star Wars GOH без трошење пара.
  1. Завршете ги сите дневни активности секој ден, религиозно. Ако сакате да бидете конкурентни во оваа игра, треба да бидете сигурни дека ќе направите навика да ги завршите сите дневни активности. Најтешко да се запамети е секојдневната екипа на арената на Арена која се максимира во 5 дневно (без употреба на кристали) и 3 се потребни за секојдневниот бонус. Понекогаш пратките се болка бидејќи не препорачувам да трошите кредити на предмети што не ви се потребни, па бидете трпеливи и најавете се повторно подоцна во текот на денот ако утринските пратки се под-пар.
  2. Зачувај ги твоите кристали. Не трошете ги кристалите - спаси ги колку што е можно повеќе. Едно време што ги користат за повеќе "врти" има смисла е
  3. Да ја завршите Галактичката војна секој ден. Дури и ако не ги победите сите 12 одбори секој ден, максимирајте го вашиот тим и обидете се да ги победите сите. Зелените желки за галактички војни се најлесниот начин да се добијат карактери на ѕвездите на 7.
  4. Игнорирај ги специјалните пакети за податоци. Засилувајте ги вилиците и Ewoks, Tusken Radiers, бунтовниците, ликовите на империјата итн. За 600-1,200 пурпурни кристали можете да ги купите во овие пакувања и може да добиете "слободен" карактер, но избегнувајте ги ако сакате да играте бесплатно - освен ако не сте страшни при заштеда на вашите кристали!
  5. Ако заостанувате, не грижете се и повторно се тркате. Ако сте загрижени дека сте конкурентни на оваа игра, но земате неколку дена, не грижете се за тоа. Едноставно одмотајте се назад во возот и повторно се тркате со горните предмети.