SWGoH Календар на настани

Септември SWGoH Календар на игра Настани

Подолу е даден брз поглед на календарот на настаните на "Галакси на хероите" на "Војната на војните" за месецот кој ќе им помогне на играчите на SWGH во целиот план за претстојните натпревари. Сите овие се предмет на промена, бидејќи EA / CG го контролира календарот на настани во SWGoH.

Барате SWGoH Логин на месецот? Кликни за да видите кој дневен месец за најавување на месецот е исто како и историска архива од минати дневни личности за најавување во Галакси на херои.

Септември 2018 SWGoH Настани

ENDOR ESCALATION
Работи само на: август 28th

БЕСПЛАТНА БОЈА - ПОЧЕТНА ВОЈНА
Започнува: август 30th
Завршува: Август 31st

ФЛЕТ МАСТЕР - ОСЛОБОДУВАЊЕ
Работи само на: август 31st

ТЕРИТОРИЈА WARS
Почнува фазата на преглед:септември 1st

БЕСПЛАТНА БОРБА - РЕБЕЛ РОУНДУП
Започнува: септември 2nd
Завршува: септември 3rd

ОМЕГА БАТТЛ - РЕБЕЛ И ГЕОНОСИЈАНИ
Работи само на: септември 3rd

FLEET MASTERY - ДОМА ЕДЕН
Работи само на: септември 4th

ТЕРРИТОРИЈА БАТТИ: Бунтовнички напад
Започнува: септември 4th
Завршува: септември 9th

OMEGA BATTLE - EWOKS & EMPIRE
Работи само на: септември 6th

ЛЕГЕНДАР - УМЕТНИК НА ВОЈНА (ТРЕБА)
Започнува: септември 6th
Завршува: септември 12th

ЛЕГЕНДАР - ЧИМАЕРА
Започнува: септември 7th
Завршува: септември 13th

МИТСКИ - УМЕТНИК НА ВОЈНА (БРАНА)
Започнува: септември 8th
Завршува: септември 9th

ТЕРИТОРИЈА WARS
Почнува фазата на преглед:Септември 9th

БЕСПЛАТНА БОРБА - ВОЕННА МОЌ
Започнува: септември 9th
Завршува: септември 10th

OMEGA BATTLE - отпорност и клони
Работи само на: септември 10th

ОДБРАНА НА ДАТОМИР
Започнува: септември 12th
Завршува: септември 13th

ТЕРИТОРИЈА БАТТИ:Империјална одмазда
Започнува: август 12th
Завршува: август 17th

ЛЕГЕНДАР - ДЕМОЗАТА НА ЕМПОРОТ (PALPATINE)
Започнува: септември 13th
Завршува: септември 19th

ФЛЕТ МАСТЕР - ОСЛОБОДУВАЊЕ
Започнува: септември 14th

МИТИКА - ДЕМОЗАТА НА ЕМПОРОТ (PALPATINE)
Започнува: септември 15th
Завршува: септември 16th

БЕСПЛАТНА БОЈА - ПОЧЕТНА ВОЈНА
Започнува: септември 16th
Завршува: септември 17th

ТЕРИТОРИЈА WARS
Почнува фазата на преглед:Септември 17th

ДУХОВИ НА ДАТОМИР
Започнува: септември 18th
Завршува: септември 19th

OMEGA BATTLE - СИТИ И ДРОБИ
Работи само на: септември 19th

ТЕРИТОРИЈА WARS
Почнува фазата на преглед:септември 21st

ГАЛАКТИЧНИ бонови 1
Работи само на: септември 22nd

БЕСПЛАТНА БОРБА - ТАЈКИ И СЕНКИ
Започнува: септември 23rd
Завршува: септември 24th

ГЕОНОСКА ФЛЕТ НАГРАДАНА ТАКТИКА
Работи само на: септември 24th

ТЕРРИТОРИЈА БАТТИ: Бунтовнички напад
Започнува: септември 24th
Завршува: септември 29th

ГАЛАКТИЧНИ бонови 2
Работи само на: септември 26th

OMEGA BATTLE - JEDI & TUSKEN
Работи само на: септември 27th

FLEET MASTERY - EXECUTRIX
Работи само на: септември 28th

ОМЕГА БАТТЛ - ПРВА НАРАЧКА И СКАНДЕЛИ
Работи само на: септември 29th

ТЕРИТОРИЈА WARS
Почнува фазата на преглед:Септември 30th

БЕСПЛАТНА БОРБА - ЛЕСНО ЛЕСНО
Започнува: септември 29th
Завршува: октомври 1st