Gaming-fans.com Распоред на содржини на SWGoH

Gaming-fans.com е доверен ресурс за сето она што е сега во Star Wars Galaxy of Heroes, а со нашите Mod Guides и Zeta Осврти продолжува да добива пареа, сега сме подготвени да направиме уште повеќе. Официјален SWGoH GameChanger благодарение на силниот професионален однос со EA & CG, Gaming-fans.com сега има пристап до плетеницата на предмети и способности кои би го направиле најголемото од китовите drool. Подолу е листа на нашите очекувани надградби, така што вие, навивачот, може да добиете идеја за она што ние го бараме да го додадеме на страницата во наредните недели.Тековни SWGoH содржини Фокусирани области: