Walkthrough Видеа

Star Wars Galaxy of Heroes е сложена и пријатна игра, но додека можеме да ви ги дадеме сите најдобри совети што е можно тука на Gaming-fans.com, понекогаш гледањето навистина е верување. Како резултат на тоа, ние составивме кратка листа на Walkthrough Videos за да им помогнеме на играчите да имаат подобар став за она што може да го очекуваат во специфични области на SWGoH. Имајте препорака за одредена област од играта која сакате да ја видите повеќе? Оставете ги вашите мисли во коментарите и кажете ни!