Територија битки Видеа

Нашите напори да ги доближиме навивачите најдобрата содржина за Star Wars Galaxy of Heroes продолжува со листата на Territory Battles Walkthrough Videos подолу. Дали борбите за територија на светлосните страни, познати како бунтовнички напад, или империјалната одмазда на темната страна, им нудиме на обожавателите шанса да ги разгледаат обичните мисии од двете страни подолу.

TeeMinus24.com Star Wars Tees

Територија битки: Бунтовници напад (светла страна)

Фаза 1 - Специјална мисија (Феникс)

Фаза 2 - Специјална мисија (Нечесниот)

Фаза 3 - Специјална мисија - Роло

Фаза 4 - Специјална мисија - ROLO & CHOLO

Фаза 5 - Специјална мисија - CLS

Територија битки: Кралска одмазда (темна страна)

Фаза 3 - Специјална мисија (Imperial Sonda Droid shards)

Фаза 4 - Специјална мисија (бродови)