Зета материјали и способности

Воведувањето на Зета Материјали, познат како "Материјал на способност Зета", целосно го промени пејзажот на "Галакси на хероите" на "Војната на ѕвездите". Составен од комбинација на Мк III, Омега и Зета Материјали, овие нови способности "засилување" ја промениле играта засекогаш. SWGoH - AhnaldT101 ZetasДодавањето Zetas, исто така, го отвори патот за нови прекари, бидејќи Задер, Заул и Зоди го замениле Вадер, Маул и Коди во SWGoH.

Во обид да продолжи да стане #1 ресурс за сите нешта SWGoH, Gaming-fans.com ќе ги листа и ќе ги прегледаат Zeta Materials во употреба, додека собираме ресурси на оваа тема. Додека зафатен пролет и лето на 2018 и додавање на Sith Triumvirate Raid има одземено некое внимание на овој дел од сајтот, ние ги разгледуваме сите содржини и рангирања и гледаме до нашите колеги SWGoH GameChangers, како и да се осигураме дека ви ги донесуваме најточни информации кои ќе ви помогнат во Галаксија на хероите. Се надеваме дека подолу листата на информации и Зета материјали ќе ви помогнат во следната одлука за користење на Зета и во идните одлуки. Исто така, бидете сигурни дека ќе го проверите нашиот најдобра листа на Zeta способности за SWGoH каде што ги користиме рангирањата од прилозите подолу за да ја рангираме најдобрата употреба на Зета Материјали.

Подолу се наведени SWGoH ликовите кои имаат Zeta способности. Забележете дека секој сон со ѕвездичка (*) има повеќе Zeta способности кои сите ќе бидат покриени на нивниот личен Zeta страница.

Светлосна страна Темна страна
Ашока Тано (Fulcrum)
Бастила Шан Asajj Ventress*
BB-8* Боба Фет
Barriss Offee Капетан Фасма
Боди Рик Полковник Старк
Капетан Хан Соло Брои Dooku
Касиан Андор Дарт Мол
CC-2224 (командант Коди) Дарт Нихилус*
Chewbacca (клон војни) Дарт Сидиус
Главен Чирпа Дарт Сион
Командант Лук Скајвокерсите три Дарт Вејдер
CT-5555 (Пет) Смртоносец
Директор Кренич
Езра Бриџер
Финецот
Хан Соло (Раид Хан) Прв нарачател Штурмтропер
Хера Синдула Прв пилот на TIE пилот
Пустиник Јода Гар Саксон
Jyn Erso * Генералниот Веерс
Гранд адмирал Траун*
K-2SO Гранд Моф Таркин *
Kanan Jarrus
Империјална сонди дроид

Светлосна страна Темна страна
Лук Скајвукер (Фармбој) Кило Рен
Luminara Unduli Кило Рен Демаскиран *
Оби-Ван Кеноби (Стариот бен)
Пао
Принцеза Леја Органа
Qui-Гон Џин Мајка Талзин*
R2-D2 *и
Бунтовник офицер Leia Organa (Роло) Стара Дака
Реј (обука на Џеди)сите три
Реј (Скендер) Savage Opress
Сабине Врен
Stormtrooper Хан
Ветеранот шверцер Chewbacca Stormtrooper
Ветеранот шверцер Хан Соло
Виза мар
Wicket W. Warrick Wampa
(Големиот мајстор) Јода *единствен
Зеб (Гаразеб) Орелиос