Најдобри SWGoH Зета способности

Зета Материјалите и добиените способности добиени од Зетас, се променија како се игра играта на Star Wars Galaxy of Heroes уште од првиот ден. SWGoH - Зета МатеријалиДодека ние на Gaming-fans.com со задоволство ни го даваме Зетски прегледи за SWGoH, ние, исто така, знаеме дека не секој може да седне на половина час за да прочита низ неколку од овие одлични детални статии. Така, нашите најдобри Zeta способности се наведени подолу, како што е оценето од страна на нашите писатели за секоја поединечна статија за Zeta Ability. Бидејќи секој од нив е рангиран 1 преку 10, ќе ги сумираме "најдобрите" од овие Зета рангирања подолу за брзо и лесно читање. Така, тука се најдобрите намени за вашите Zeta материјали.

Име - Zeta Score (Од 10)

 1. Asajj Ventress (Дивеење) - 9 / 10
 2. BB-8 (Се тркалаат со удари) - 9 / 10
 3. Бастила Шан - 9 / 10
 4. Финецот - 9 / 10
 5. Barriss Offee - 9 / 10
 6. Кило Рен - 9 / 10
 7. Мајка Талзин (Големата мајка) - 8 / 10
 8. R2-D2 (Број криза) - 8 / 10
 9. Хан Соло - 8 / 10
 10. Реј (тренинг на Џеди (Инспиративно присуство - лидер) - 8 / 10
 11. CC-2224 "Коди" - 8 / 10
 12. Дарт Мол - 8 / 10
 13. Дивјак Opress - 7 / 10
 14. Командант Лук Скајволер (Ги поврзува сите нешта - уникатен) - 7 / 10
 15. Kanan Jarrus - 7 / 10
 16. Qui-Gon Jinn - 7 / 10
 17. Генерален Веерс - 7 / 10
 18. Големиот мајстор Јода - 6.5 / 10
 19. Касиан Андор - 6.5 / 10
 20. Сабине Врен - 6.5 / 10
 21. Реј (тренинг на Џеди (Увид - уникатен) - 6.5 / 10
 22. BB-8 (Протокол за самоодржување) - 6.5 / 10
 23. Командант Лук Скајволер (Бунтовнички маневри - лидер) - 6 / 10
 24. Јин Ерсо (Во Фрај - лидер) - 6 / 10
 25. Дарт Вадер - 6 / 10
 26. Мајка Талзин (Plaguebearer) - 6 / 10
 27. Пустиник Јода (Сила тече од силата) - 6 / 10
 28. Дарт Нихилус (Рана во сила - уникатен) - 6 / 10
 29. Командант Лук Скајволер (Научете контрола - уникатен) - 5 / 10
 30. Гранд Адмирал Траун (Ебб и проток) - 5 / 10
 31. Гранд Адмирал Траун (Легендарниот стратег) - 5 / 10
 32. Реј (тренинг на Џеди (Добриот заштитник - уникатен) - 5 / 10
 33. Asajj Ventress (Ноќна брзина) - 5 / 10
 34. Езра Бриџер - 5 / 10
 35. Хера Синдула - 5 / 10
 36. Прв налог TIE пилот - 4.5 / 10 *
 37. Капетан Phasma - 4 / 10 *
 38. Прв поредок Stormtrooper - 4 / 10 *
 39. C0lonel Starck - 2 / 10

* - Во нашиот капетан Phasma Zeta преглед ја споменам вредноста на нејзината Зета оди со Zetas на FOST и FOTP. FOST е исто така зависен од раководството на Зета на Капетан Фасма.