Иднина Зета способности?

Подолу е листа на карактери на ѕвездени војни Галакси херои со способности што се максимум на Ниво 7. Бидејќи Zeta Способностите во SWGoH се секогаш способноста на ниво 8, ова остава простор за иднината Зета да биде додадена. SWGoH - Зета МатеријалиДодека не можеме со сигурност да кажеме дека ова ќе се случи, разгледајте ја листата на можни идни Зета способности.

 • Aayla Secura - уникатен - Супериорен Рипост
 • Адмирал Ацбар - Лидер - Координација на бунтовниците
 • Ахока Тано - Единствено - Смело Падаван
 • Базе Малбус - уникатен - За Једа
 • Базе Малбус - уникатен - Бестрашна храброст
 • Бистана - уникатен - Amped До
 • Кад Бане - Лидер - Хантерски рефлекси
 • Главен Небит - Лидер - Раскинување на странки
 • Чирут Îmwe - Единствено - Незавршена волја
 • Чирут Îmwe - Единствено - Резолутна издржливост
 • CT-21-0408 "Ехо" - Единствено - Следи го
 • CT-7567 "Рекс" - Лидер - Браќа по оружје
 • Dathcha - уникатен - Droid Хантер
 • Денгар - уникатен - Гризлиран ветеран
 • Директор Кренич - уникатен - Неизмерлива моќност
 • Еет Кот - уникатен - Stalwart Jedi Defender
 • Император Палпатин - Лидер - Император на Галактичката империја
 • Царот Палпатин - уникатен - Несреќна несреќа
 • Генерал Гривус - Лидер - Застрашувачко присуство
 • General Grievous - уникатен - Тактички повлекување
 • Генерал Кеноби - лидер - 212th командант на напад на баталјон
 • Генерал Кеноби - уникатен - Soresu
 • Greedo - Leader - Ambuscade
 • HK-47 - уникатен - Реконструкција
 • IG-88 - уникатен - Адаптивен Цел алгоритам
 • Ima-Gun Di - Unique - Последна Стенд
 • Jawa Инженер - уникатен - Со криза Време
 • Jawa Scavenger - уникатен - Оштетена опрема
 • Џедај Најт Анакин - уникатен - Праведната бес
 • Комплет Фисто - уникатен - Супериорна делотворба
 • Ландо Кариссиан - Лидер - Брзо и лежерно
 • Ландо Карисијан - уникатен - Висок ролери
 • Лобот - Лидер - Cloud computing
 • Мејс Винду - уникатен - Shatterpoint
 • Nute Gunray - уникатен - Преподобните тактики
 • Пло Кун - Лидер - Overwatch
 • Poe Dameron - уникатен - Стани фирма
 • Poggle the Lesser - Единствени - Метал кошница
 • Пилот на отпор - уникатен - Герилски тактики
 • Отпорник Trooper - Единствени - Герилски тактики
 • Штурмоперот Хан - Лидер - План Б
 • Sun Fac - Единствени - супериорноста
 • Талија - Лидер - Ноќен живот
 • Погрешно - Единствено - Еден чекор напред
 • УРоРруР'Р'Р - Лидер - Tusken Chief
 • Клин Антили - Лидер - Бунтовни хероизам
 • Zam Wesell - уникатен - Shapeshifter