Победнички пакети

Пакетите за победа се клучот за унапредување во Арена на војни на војни. Кога играчите ќе освојат 1 vs 1 Arena, тие ќе добијат Victory Pack, ако имаат достапен слот под "Награди" во левата навигација. Секој играч има од четири Victory пакети освен ако не купи Premium Booster кој го забрзува процесот. Premium Boosters се движат од $ 5.99- $ 17.99 USD и го намалуваат времето за отклучување на секој пакет од страна на 50%, истовремено дозволувајќи им на нарачана со сопствени отстапки за достапни пакети за победи. Покрај тоа, Premium Booster овозможува задржување на 5th слот и дополнителен пакет на Victory Pack.
Пакетите за победа доаѓаат во различни стилови и групи и се достапни како и двете Лесни страни на победата пакети и Пакети со победи од темната страна. на Gaming-fans.com YouTube канал сега има голем број на кратки видеа кои покажуваат што добивате во многу од овие Victory Packs од SWFA, па не заборавајте да ги проверите, бидејќи ќе се обидеме да го наброиме секој тип за да ги прикажеме играчите и навивачите што може да се очекува од секоја.

Во прилог на Victory Packs, пакетите за сезонска награда се дадени на крајот од секоја сезона врз основа на вашето учество во претходната сезона. Ресетирање на сезоната секој понеделник во 9 am ET со награди доставени до вашето сандаче за пријавување врз основа на вашиот Група во натпреварите од Light и Dark Side Arena.