SWGoH 101

Star Wars Galaxy of Heroes брзо стана една од популарните игри во индустријата за мобилни игри, надминувајќи ги 10 милионите преземања и рангирање постојано во Top 100-игрите кои се снимени во САД, Германија и Русија. Според издавачите, електронските уметности , SWGoH играчите просечно над 162 минути на игра секој ден - многу над 24 минути потрошени за играње игри секој ден од страна на просечниот корисник. #

Војна на ѕвездите Галакси на хероиДодека растечката ѕвезда Галакси на хероите расте, играта исто така добила посложена, што ја поттикнало создавањето Gaming-fans.com на овој нов SWGoH 101 и SWGoH Advanced делови на веб-страницата. Со оглед на образованието, се надеваме дека ќе им помогнеме на играчите на Star Wars Galaxy of Heroes подобро да ги разберат сите делови од играта, бидејќи се трудиме да го прифатиме пристапот на нов играч кон SWGoH. Овој 101 курс вклучува начини како да се написи и инфографики, како и видеа на YouTube од почитуваниот SWGoH GameChanger AhnaldT101, кој ќе им помогне на играчите да ги информираат за сè, од кои ликови ќе се фатат за тоа како најдобро да им помогнат на нивните Guild добиваат билети за Рации, и многу, многу повеќе.

Пред да направите нешто, ви препорачуваме да го прочитате нашиот "#SWGoH101 Вовед: Весник на Noobs - Рано Walkthrough на SWGoH"За совети за успехот и стратегијата на раните ѕвезди на" Галакси на ѕвездите ". Покрај тоа, подолу се неколку корисни линкови за да им помогнете на вашето патување. Не грижи се, многу повеќе ќе дојде ....
  • Курсеви за млади
  • Знам вашата кантина
  • Кои први ликови?
  • Општи Услови и Acroynms
  • Разбирање на улоги на знаци
  • Буфон / Дебат икони и значења
  • Џедај Најт (пред-бродови)
  • A
  • B
  • C

* Податоци од AppAnnie.com
# Податоци од VentureBeat.com