SWGoH 101 Мод Водич: Земјоделство брзи совети

Земјоделство Брзи совети

Најдобар начин да се осигурате дека вашите ликови имаат најдобри модови на располагање е да имате темелно разбирање за сите точки, нивоа, бои, форми, множества, примарна статистика и секундарна статистика.

Бидете сигурни да одвоите време да ги разгледате сите делови од ова упатство.

TL; ДР Брзи совети

 • Само сим / битка од Мод предизвици
 • Некој од највисокиот модов предизвик достапен; не сим Ниво I, ако имаш Група II или III на располагање
 • Jawas имаат ограничена употреба, но Crit Dam е најдобриот модел; да ги одгледуваме до најмалку 5 * и 3-ѕвезда Група III од поставената браната Крит
 • Заврши ги предизвиците за здравјето и одбраната и 3-ѕвездата на нивниот Ниво III за да отворите повеќе модови во Mod Store
 • Зачувајте кредити со само купување обоени (подобро 5 *) модови со секундарно прикажување на брзината
 • Кога се сомневате, примарниот статус за заштита може да биде корисен само за секој лик


Дос и да правите

 • Направете создавање на соодветни модови каде што е можно за поставување на бонуси
 • Немојте да го одгледувате првиот ред и / или отпор само за модови на напад или брзина; ги фарма за нивната целокупна фракција користи
 • Не се обесхрабрувајте поради недостатокот на секундарни брзини; ова е најдолгата мелење на играта
 • Дали планирате да поминат најмалку 3 последователни недели одгледување само модови добие добар сет на квалитетни модови за целосна Арена тим
 • Ги доделите сите модови со секундарни брзини и сите стрелки Брзина на знаци, така што тие ќе се појават на swgoh.gg

Сеуште се бориме?

Модовите се многу комплицирани и изборот на најдобрите кои се на располагање за екипирање на Арена тим може да биде исто толку општ предизвик колку што е одземаат многу време. Ако сеуште не сте сигурни како најдобро да ги модирате своите тимови, или ако само барате некој да ви покаже како е направено, ве молиме, Gaming-fans.com консултантска служба.

За само $ 6 USD, ние ќе ги разгледаме вашите модови наведени на swgoh.gg и дадете конкретни инструкции за тоа кои модови треба да одат на кои ликови за вашиот тим на Арена. Други консултантски услуги вклучуваат подготовка на вашиот список за максимални перформанси на рацијата за херојски AAT, како и општи совети.

Други страници:

Последно освежено: 11 / 11 / 2017